Foto: 2015/poppenhuis-poppenvilla-lilliane.jpg

Geen poppenhuis maar poppenvilla

Poppenvilla by Liliane verovert de wereld. Een droomvilla voor kinderen en hun poppen.

Ontwerper Liliane Limpens verrijkt de wereld met haar Poppenvilla by Liliane. Het eerste speelmeubel dat speciaal ontworpen is voor poppen van 30 centimeter, zodat alle lievelingspoppen en -knuffels van kinderen erin kunnen wonen. De duurzame villa op wielen is voorzien van een design interieur, opbergladen en een hellingbaan voor auto’s, paarden en fietsen. Een droomplek voor kinderen, waar alleen zij en niet de volwassenen het voor het zeggen hebben.

Fantasie

Vadertje en moedertje spelen is nog nooit zó leuk geweest, dankzij de Poppenvilla. Maar het kindermeubel biedt meer dan alleen speelgenot; het is ook opvoedkundig van waarde. Zo ontstaat er een positief gevoel bij kinderen als hun poppen in een veilig en sterk huis wonen. Met name als het gaat om hun lievelingspoppen; deze vervullen een belangrijke hechtings- en vertrouwensfunctie. Ook over het ontwerp van de villa is goed nagedacht. Het hout schept een band tussen kinderen en producten van de aarde. En het open, eenvoudige design stimuleert om samen te spelen en prikkelt de fantasie en creativiteit.

Duurzaam

Poppenvilla by Liliane is uitgevoerd in de duurzame, hoogwaardige materialen multiplex, roestvrijstaal, massief berkenhout en plexiglas. Het meubel is op kinderhoogte gemaakt en wordt geleverd in verschillende modellen: ‘Light’ voor twee tot drie en ‘Leading’ voor vier tot zes kinderen. Dankzij de wielen, kunnen kinderen de poppenvilla in een handomdraai verplaatsen. Ideaal voor thuis, maar ook bij uitstek geschikt voor kinderdagverblijven, hotels, therapie-praktijken en wachtkamers van zorginstellingen.

Liliane Limpens

Heerlijk wegdromen over een mooie toekomst. Dat deed Liliane Limpens vroeger tijdens het spelen met haar poppen. Het hielp haar om te ontsnappen aan de beklemmingen van thuis en op school én stimuleerde het contact met vriendinnetjes. Die ervaringen wilde ze graag doorgeven aan de kinderen van nu. Daarom startte ze ruim vijftien jaar geleden Poppenvilla by Liliane. Inmiddels heeft ze haar droom verwezenlijkt: kinderen in heel Europa en ver daarbuiten spelen met haar Poppenvilla.

Kijk voor meer informatie op www.liliane.eu

Publicatiedatum: 16 september 2015

Reacties