3-in-1 knuffels van BoBo Buddies

09 Juni 2015

Voortaan wil je kind niet meer op stap zonder zijn BoBo Buddie. Deze superzachte knuffels zijn niet alleen heerlijk om mee te knuffelen, maar ook handig!


De BoBo Buddie is namelijk een knuffel, rugzak en dekentje in één. Handig als je een dagje weg gaat, naar school of een logeerpartijtje.

Op stap gaan wordt een stuk leuker én makkelijker met BoBo Buddies. Met deze knuffelrugzak heeft je kindje altijd zijn beste vriendje van thuis bij zich. In het rugzakje vind je een heerlijk zacht fleecedekentje, handig voor thuis of onderweg! En het rugzakje kun je ook nog eens als kussentje gebruiken.

Looplijn

BoBo Buddies zijn er in veel verschillende dieren: een giraf, varken, konijn, leeuw, olifant, hond en aap. Er is ook een knuffelrugzak met afneembare looplijn verkrijgbaar, ideaal voor actieve en ondernemende kinderen!

Knuffeldoekjes

Naast de knuffelrugzakjes zijn er ook BoBo Blankies: lekker grote knuffeldoekjes met een knuffeltje eraan. De elastieken armpjes van het knuffeltje kunnen om de pols van je kindje worden bevestigd. Zo raakt jouw kindje zijn favoriete BoBo Blankie nooit meer kwijt.

Meer informatie: www.bobobuddies.nl

Publicatiedatum: 9 juni 2015

AANBEVOLEN

Een opgeruimde kinderkamer

In kinderkamers kan en mag alles! Opruimen is wat ...

Tips voor het leukste speelgoed

Het leukste speelgoed - auto of trein. Waar speelt...

E-Cool Touwladder PH touw 6 sp

Deze FSC® gekeurde touwladder met PH 12 mm touwen...

Babykamer inspiratie nodig? Vind hier een aantal belangrijke tips op het gebied van babykamers.

In dit artikel kun je alvast inspiratie opdoen voo...

Houten Turnringen Set

Set Houten Turnringen. Verpakt per 2 Stuks. In...

Wolve kussen

Pimp je kamer met onze stoere Wolve kussens
Advertentie