3-in-1 knuffels van BoBo Buddies

Voortaan wil je kind niet meer op stap zonder zijn BoBo Buddie. Deze superzachte knuffels zijn niet alleen heerlijk om mee te knuffelen, maar ook handig!

De BoBo Buddie is namelijk een knuffel, rugzak en dekentje in één. Handig als je een dagje weg gaat, naar school of een logeerpartijtje.

Op stap gaan wordt een stuk leuker én makkelijker met BoBo Buddies. Met deze knuffelrugzak heeft je kindje altijd zijn beste vriendje van thuis bij zich. In het rugzakje vind je een heerlijk zacht fleecedekentje, handig voor thuis of onderweg! En het rugzakje kun je ook nog eens als kussentje gebruiken.

Looplijn

BoBo Buddies zijn er in veel verschillende dieren: een giraf, varken, konijn, leeuw, olifant, hond en aap. Er is ook een knuffelrugzak met afneembare looplijn verkrijgbaar, ideaal voor actieve en ondernemende kinderen!

Knuffeldoekjes

Naast de knuffelrugzakjes zijn er ook BoBo Blankies: lekker grote knuffeldoekjes met een knuffeltje eraan. De elastieken armpjes van het knuffeltje kunnen om de pols van je kindje worden bevestigd. Zo raakt jouw kindje zijn favoriete BoBo Blankie nooit meer kwijt.

Meer informatie: www.bobobuddies.nl

Publicatiedatum: 9 juni 2015

reacties
anderen bekeken ook

SNURK Amazone dekbedovertrek

Babykamer inspiratie nodig? Vind hier een aantal belangrijke tips...

Een opgeruimde kinderkamer

Guido van Loon

Een warme baby-commode

Tips voor het leukste speelgoed

Guido van Loon

SNURK Astronaut dekbedovertrek

Advertentie
Advertentie
Advertentie