Foto: 2021/Zoef-Zoef-Dierenstal-Vtech-nieuwe-dieren.jpg

Met zes nieuwkomers in de Zoef Zoef Dierenstal is het nu écht voorjaar!

Deze Zoef Zoef dierenvriendjes nodigen jouw kleintje uit om direct te gaan spelen, zetten aan tot interactie en samenspel.

Ze passen ook nog eens bij de eerder verschenen figuurtjes en speelsets uit de serie. Naast zes nieuwkomers maakt ook Douwe de trouwe Dalmatiër zijn entree, hij speelt en woont in het Schommel & Speel Hondenhok.

De zes nieuwkomers kregen een meer realistische én vooral guitige uitstraling en wat extra vrolijkheid in de naam mee. Maartje het avontuurlijke Paardje, Suzy het slimme Schaapje, Victor het vrolijke Varken, Marjolijn het nieuwsgierige Konijn, Pim de brave Puppy en Milou de vriendelijke Koe sluit je moeiteloos in je hart. Vooral omdat ze de magische wereld van betovering representeren.

Zodra de diertjes op de Magische Sensors van de Zoef Zoef dieren speelsets (waaronder het Schommel & Speel Hondenhok, maar ook eerder verschenen sets) worden geplaatst, knipperen lichtjes, klinken er geluiden, liedjes en melodietjes. Leren doen kleintjes zo bijna ongemerkt, ondertussen worden de verhalen in hun hoofdjes steeds mooier en groter!

Advies verkoopprijs: VTech Zoef Zoef Dieren karakters € 8,95 per stuk. Zoef Zoef Dieren Schommel & Speel Hondenhok € 21,95

Reacties