Maak kennis met de nieuwste Little Love knuffelkontjes!

Knuffelen zou zomaar tot dé gezondheidstrend van 2020 kunnen uitgroeien.

08 Februari 2020

Want bewezen is dat het ons gelukkiger maakt, beter laat communiceren en zelfs bijdraagt aan een betere gezondheid. Je kunt het niet vroeg genoeg leren! Om knuffelen een boost te geven komt VTech met drie heerlijke knuffelkontjes die kleintjes verleiden. Deze Little Love Knuffelpoppen zijn niet te weerstaan. Vanwege hun looks, torenhoge aaibaarheidsfactor én de reacties die ze geven.

Little Love Mijn Knuffelpop - Eenhoorn, Konijn en Kat zijn pure fantasie, ze hebben een eigen karakter en combineren menselijke en dierlijke kwaliteiten en looks. Ze kunnen vooral één ding heel goed: knuffelen! Ze vragen minimale verzorging, maar bieden wel optimale vriendschap en genegenheid.

VTech zou VTech niet zijn, als dit favoriete speelkameraadje geen educatieve kwaliteiten werd toebedacht. Dankzij de slimme techniek in de Little Love Mijn Knuffelpop ontstaat hier een even aandoenlijk als leerzaam rollenspel. Interactieve connectie dus, tussen het kleintje en zijn of haar pop. Nooit zijn Eenhoorn, Kat of Konijn te moe, te druk of afgeleid. Met hun grote poppenogen, de zachte handjes die ze spreiden en hun fopspeen (die zorgt voor troost), moet de poppenmama of -papa (1 tot 6 jaar) welhaast van beton zijn om geen gehoor te geven aan het signaal: let’s hug!

De Little Love Mijn Knuffelpoppen praten wanneer de hart-toets op hun buikje wordt ingedrukt. Hier begint de werkelijke interactie tussen het kleintje en de pop. Er klinken geluidjes, vrolijke reacties, liedjes en melodietjes. En pure fantasie of niet, er ontstaat echte connectie! Samen kleuren leren, samen liedjes zingen, elkaar troosten en samen tot rust komen: deze vriendschap is (h)echt, biedt uitdaging, geeft vertrouwen en soms een beetje troost als het nodig is.

Advies verkoopprijs: VTech Little Love Mijn Knuffelpop – Eenhoorn, Konijn en Kat € 21,95 per stuk.
Meer informatie op www.vtechnl.com

Reacties