Cricut lanceert twee nieuwe slimme snijmachines

Cricut, wereldleider in revolutionaire knutseltechnologie en slimme DIY-snijmachines, breidt zijn aanbod uit met twee nieuwe machines: de Cricut Explore™.

28 Mei 2021

Cricut staat erom bekend om het creatieve potentieel van zijn klanten te ontketenen, met innovaties die ideeën tot leven brengen. Vandaag lanceert het merk de Cricut Explore™ 3 en Maker™ 3, machines die niet alleen 2x sneller en krachtiger zijn dan hun voorgangers, zonder in te leveren op precisie, ze werken ook met Smart Materials™*. Smart Materials™ zijn slimme knutselmaterialen die rechtstreeks in de machine worden geladen. Rails houden het materiaal op zijn plaats terwijl het door de machine wordt gevoerd. Met andere woorden: je hebt geen snijmat meer nodig én je kan in één keer tot 3,6 meter lang snijden. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Gewoon laden en starten maar.

Of je nu prachtige muurstickers of gepersonaliseerde T-shirts maakt om de hele sportclub uit te rusten, met de Cricut Explore™ 3 en Cricut Maker™ 3 ga je eenvoudig aan de slag. Met snijsnelheden van 20 cm per seconde, komen jouw projecten in no time tot leven! Iets personaliseren en maken was nog nooit zo snel en gemakkelijk.

Een versnelling hoger met de Cricut Explore™ 3

Met de Cricut Explore™ 3, verkrijgbaar in een prachtige mintgroene kleur voor een adviesverkoopprijs van €299,99, snij je meer dan 100 materialen, waaronder karton, vinyl, glitterpapier, kurk en geweven stof. Dat geeft je de vrijheid om oneindig veel DIY-projecten te maken. De Cricut Explore™ 3 levert snijprestaties met professionele kwaliteit. Met deze stijlvolle snijmachine kan je snijden, tekenen en rillen en al jouw projecten verfraaien met haarscherpe letters, gedetailleerde illustraties, of gemakkelijke vouwlijnen voor (wens)kaarten, en zelfs 3D-vormen.

Creativiteit de vrije loop met Cricut Maker™ 3

De Cricut Maker™ 3 is een krachtige en veelzijdige machine die verkrijgbaar is voor een adviesverkoopprijs van €449,99 in elegant grijsblauw. Het is echt de ultieme slimme snijmachine voor wie onbeperkte creatieve vrijheid wil. Met de Cricut Maker™ 3 bewerk je meer dan 300 materialen met ongelooflijke precisie, van het meest delicate (zijde)papier en stof tot stevigere materiaal zoals leer.

De Cricut Maker™ 3 heeft maar liefst 13 gereedschappen, waaronder de KnifeBlade TM voor dikkere materialen, het Rolmes™ voor stoffen met en zonder voering en de QuickSwap™-familie van gereedschappen voor professioneel vouwen, graveren, embossen en het toevoegen van decoratieve effecten. Er is ook een rolhouder voorzien voor de Cricut Maker™ 3, die rollen Smart Materials™ tot 6.4 meter kan houden.

App en software

Zowel de Cricut Explore™ 3 als de Cricut Maker™ 3 zijn compatibel met de gebruiksvriendelijke app van Cricut voor zowel desktop, iOS als Android. Ze komen uiteraard ook met de gratis Design Space™-app, de software die je van A tot Z begeleidt bij je projecten en die een enorme bibliotheek aan gratis projecten, afbeeldingen, lettertypes bevat.

De nieuwe toestellen vervolledigen de Cricut line-up van persoonlijke slimme snijmachines - waaronder de Cricut Explore™ Air 2, Cricut Maker™, Cricut Joy™, en Cricut EasyPress™. Het maakt niet uit of je net begint met knutselen of een ervaren maker bent … de slimme snijmachines en apps van Cricut geven je de vrijheid om altijd en overal creativiteit uit je mouw te schudden.

De Cricut Maker™ 3 en Explore™ 3 zijn vanaf 10 juni te koop, onder andere bij Coolblue. Bekijk een overzicht van resellers.

Reacties