6 x mooie muurstickers voor de kinderkamer

Met een muursticker kun je een saaie slaapkamer omtoveren tot een gezellige kinderkamer.

20 Oktober 2018

Stickers zijn heel makkelijk en snel aan te brengen. Als je kiest voor goede kwaliteit, kun je ze ook weer eenvoudig verwijderen. Je hoeft dus helemaal niet moeilijk te doen met behang of verschillende kleuren verf. In dit artikel delen we 6 mooie voorbeelden van muurstickers in de kinderkamer. 

Muursticker met giraf groeimeter

Kleine kinderen groeien vaak als kool. Dat is natuurlijk heel leuk om bij te houden! Plak een sticker met groeimeter op de muur om elke week te kijken hoeveel je kindje is gegroeid. Vaak vinden ze het zelf ook heel interessant om te zien. Zo’n kinderkamer muursticker is verkrijgbaar in allerlei stijlen. Hierboven zie je een vrolijk voorbeeld met een giraf, maar andere dieren of juist abstracte vormen zijn natuurlijk ook leuk.

Sticker van een beer

Hangt er al mooi behang in de kamer, maar mag het nog iets gezelliger worden? Gebruik dan stickers in hetzelfde thema. Een grote vriendelijk beer past perfect bij een muur met bomen. Op deze manier oogt het geheel wat speelser. Zodra je kindje wat ouder wordt, kun je de beer ook eenvoudig weer verwijderen. Dan blijft alleen het stoere bos nog over.

Schapen muurstickers

Met deze schattige muurstickers kun je letterlijk schaapjes tellen voor het slapen gaan. Het is dus een leuk idee om deze dicht bij het bed of boven het bed te hangen. Misschien doet het veel goeds voor de nachtrust. En anders is het in ieder geval hele mooie decoratie.

Stickers met wolkjes

Wolken stickers passen heel goed bij een Scandinavisch interieur. Dit gaat ook prima samen met een kinderslaapkamer! Het zijn hele simpele vormen die toch opvallen. Je kunt er eventueel voor kiezen om nog sneeuwvlokken of regendruppels onder de wolkjes te plakken als extra detail. Deze stickers zien er tof uit in het zwart, maar ook in een andere vrolijke kleur. Pas de kleur aan op de rest van de slaapkamer.

Luchtballon muursticker 

De speelkamer van de kinderen kan altijd wel een vrolijke touch gebruiken. Plak niet alleen een paar wolken, maar ook twee kleine luchtballonnen op de muur. Hang ze iets hoger zodat het echt lijkt alsof ze zweven.

Kleurrijke muurstickers 

Als je liever wat meer kleur in huis brengt, dan zijn deze stickers een goede optie. Het is vooral geschikt voor iets oudere kinderen die wel van de stoere look houden. Verwerk de vrolijke regenboog kleuren ook in andere woonaccessoires zodat de kamer een mooi geheel vormt.

Reacties