Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Woontrends 2025 TMC Wonen

Ontdek onze blog over de woontrends van 2025 voor inspiratie in interieurdesign! Transformeer je leefruimtes met gedurfde kleuren en innovatieve meubels.

In 2025 herkennen we vijf interieurtrends:

Ethno:
Ethno staat voor verbondenheid tussen culturen met warme tinten, natuurlijke materialen en etnische prints. Houten meubels, kelims en outdoor stoffen brengen binnen en buiten samen. Wanden met bamboe of leer creëren een vakantiegevoel thuis.

Clean & Soft:
Clean & Soft is een woontrend met Japanse en Scandinavische invloeden, gekenmerkt door organische vormen, zacht licht en beige tinten gecombineerd met pastelkleuren. Functionaliteit en minimalisme zijn essentieel, met natuurlijke materialen zoals marmoleum en licht hout.

A Touch of Color:
De 'Touch of Color' stijl in 2025 combineert het industriële met vrouwelijke accenten en levendige kleuren. Neonlampen en unieke accessoires zorgen voor speelse details, terwijl Orac Decor panelen een grafisch effect op de wanden creëren.

Vintage & Eclectic:
Deze gedurfde interieurtrend mixt warme kleuren en materialen zoals messing en marmer. Gedurfde patronen op wanden en tegels creëren een unieke sfeer. Kleuren vloeien door naar het plafond voor een warme uitstraling. Hoogpolig tapijt en klassieke lampen maken de look af. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de unieke eenheid!

New Classic:
'New Classic' geeft een moderne draai aan het klassieke interieur. Patronen veranderen, kunst en meubels mixen oud met nieuw. Kleurrijk behang en warme materialen zoals marmer en wol maken de look compleet. Klaar voor een klassieke update?

Ben je enthousiast geworden over de woontrends en wil je hier meer over weten? Lees dan de volledige blog over de woontrends van 2025 op onze website.