Zo kleed je je huis aan voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat je je huis weer even helemaal mag omtoveren. Weten hoe? Lees verder!

Lenette Hermsen 22 November 2018

 

Kerst

Tijdens de koude dagen is er niks gezelliger dan de kerstboom versieren of het huis verlichten met lampjes. Met kerst zijn er eindeloze opties voor leuke decoraties en wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. 

Bron: Amara

Heb je zoveel kerstballen dat je van gekte niet weet waar je ze kwijt moet? Plaats ze in een kast! Maak het af door er cadeautjes en lampjes bij te leggen. Dit is ook een leuke optie als je geen kerstboom in huis hebt.

 

Bron: Pinimg

Wordt het kerstdiner bij jou gevierd dit jaar? Kleed je tafel aan met dennentakken en zet er als extra toevoeging kaarsen bij. 

Bron: Redonline

De eettafel is ook leuk te versieren met kerstballen en kleine kerstboompjes. 

Bron: Redonline

Of maak gebruik van fruit, zoals peren of appels. Dat staat niet alleen kleurrijk, maar is ook nog eens lekker om na het eten op te eten.

Bron: Pinimg

Tegenwoordig appen we, maar er zitten er altijd een paar tussen die het toch nog wel leuk vinden om een kerstkaart te sturen. Hang de kaarten op aan kerstverlichting met kleine wasknijpers. Dit is ook leuk om te doen met bijvoorbeeld polaroidfoto's die je tijdens de feestdagen hebt gemaakt. 

Nieuwjaar

Op nieuwsjaarsavond is voor vele het vuurwerk misschien wel het hoogtepunt, maar wat dacht je van alle leuke decoratie opties? We hebben tips voor je op een rijtje gezet waarmee je knallend het nieuwe jaar in kan gaan! 

Bron: Etsy

Met deze balloon ga je letterlijk knallend het nieuwe jaar in! Maak gebruik van een doorzichtige of witte balloon en vul de balloon met confetti. Pak een scherp voorwerp en...

Bron: Etsy

Knal de balloon precies om 12 uur! 

Bron: NSMBL

Niet zo'n zin om in de ochtend alle confetti van je vloer te vegen? Dan zijn tekstballonen een goede optie.  

Bron: SettingForFour 

Tover een willekeurig kastje in je huis om tot een bar! Naast drankjes en cocktails is de bar af te maken met leuke slingers. 

Hoe kleed jij je huis aan voor de feestdagen? Laat jouw ultieme tip aan ons weten in de comments!