XXL FACTOR

Brabantia introduceert Bo Touch Bin van 60 en 2x30 liter

02 Maart 2019

Interieurmerk Brabantia, altijd al groot in afvalemmers, breidt de Bo familie uit met twee plus size modellen: de Bo Touch Bin 60 liter en 2x30 liter. Bo’s grote broers hebben de goede looks van de familie geërfd, net als het talent voor afvalmanagement. Ze hebben onder andere een geurdicht deksel en geïntegreerde handgrepen. Er is een Bo Touch Bin met een 60 liter binnenemmer, super voor grote gezinnen, en eentje met twee binnenemmers van 30 liter, voor een duurzame levensstijl.

Nieuwe bromance

Bo Touch Bin Hi 60 liter en 2x30 liter bewijzen dat een grote afvalemmer een grote aanvulling voor je interieur kan zijn. En dat praktisch ook mooi kan zijn! Beide afvalemmers hebben Brabantia’s bekende soft-touch deksels en zijn ruimtebesparend – ze passen in elk hoekje. De grote Bo Touch Bins zijn verkrijgbaar in Passion Red, Platinum, Matt Black, White en Matt Steel Fingerprint proof. De speciale Mineral Concrete Grey en Mineral Golden Beach zijn onderdeel van de Sense of Luxury collectie.

Valerie Denys, Category Manager Waste Management: “Een succesvolle afvalemmer als onze Bo Touch Bin verdient natuurlijk een grote broer! Nu kunnen ook grotere huishoudens van dit ruimtebesparende ontwerp genieten.”

Lief voor de aarde

De grote Bo Touch Bin 60 liter en 2x30 liter hebben een verrassend kleine footprint. Elke Bo is gemaakt van 40% hoogwaardig gerecycled materiaal en is Cradle-to-Cradle® gecertificeerd op niveau Brons. De productie voldoet dus aan hoge eisen voor (her)gebruik van materiaal, energiegebruik, watermanagement en rechtvaardigheid. Bovendien steun je met je Bo The Ocean Cleanup bij het verlossen van de oceanen van plastic. Mooi toch?

Grote hulp: bijpassende afvalzakken

Haal het maximale uit je Bo Touch Bin 60 liter en 2x30 liter met de slimme PerfectFit afvalzakken met trekbandsluiting, maat M en O. Ontworpen voor jouw gemak, zodat het vuilnis buiten zetten een pleziertje wordt. Er zit een gratis probeerverpakking in elke afvalemmer.

Op de Bo Touch Bin Hi 60 liter en 2x30 liter krijg je 10 jaar garantie. Ze zijn verkrijgbaar vanaf april 2019 bij grote (online) winkels, zoals warenhuizen, huishoud- en keukenspeciaalzaken.

Reacties