Was op hogere temperaturen voor extra hygiëne

Klok Waspoeder is ecologisch verantwoord en huidvriendelijk. Bovendien werkt het ook bacteriëndodend.

13 Januari 2021

De receptuur bevat namelijk zuurstofbleekmiddel waardoor bacteriën en eventuele ziektekiemen worden gedood als je wast op minimaal 60 °C. Doe ook af en toe een kookwas om ondergoed, beddengoed en thee- en handdoeken grondig te reinigen.

-> WINACTIE - Maak kans op een Klok waspoederset XXL (witte was én bonte was)!
(goed voor zo'n 74 wasbeurten per stuk!)

Schrijf je in voor de WONEN.nl nieuwsbrief een maak kans!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

Behalve handenwassen en een goede keukenhygiëne is het ook belangrijk om extra aandacht te besteden aan het wassen van bed- en badtextiel. Klok Waspoeder Wit is een uitstekende keuze als je regelmatig op 60°C wilt wassen of de kookwas wilt doen. Je reinigt bovendien ook de wastrommel: achtergebleven huid- en vetresten worden grondig verwijderd bij een kookwas. Probeer het maar eens, de wastrommel zal een stuk frisser ruiken.

Ingebouwde waterontharder

Houd bij de kookwas altijd de hoogste dosering aan, dit komt de werking ten goede en kalkaanslag krijgt minder kans. Lees voordat je gaat wassen altijd goed het etiket, daarop staat de maximale wastemperatuur. De ingebouwde waterontharder in Klok Waspoeder Wit voorkomt kalkaanslag bij wassen boven de 60°C.

Klok Waspoeder Wit

Klok Waspoeder Wit is verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,29 (18 wasbeurten), XXL-verpakking 74 wasbeurten € 21,99.

Reacties