string(1) "p"
Profielfoto van Muze Wonen
Muze Wonen
Burgemeester Mooijstraat 32a , 1901 ET Castricum

Vintage meubels

Mooie vintage meubels: die hebben we! Bij Muze Wonen zijn we gek van alles dat landelijk en industrieel is en vintage meubels horen daar ook bij!

Vintage meubels bij Muze Wonen

In onze webshop vind je daarom vintage dat ook écht vintage is. Van oude (opgeknapte) meubels uit hotels uit de jaren 40, tot vintage stoelen, vintage banken, vintage tafels en vele andere vintage meubels en woonaccessoires. Er zijn tenslotte maar weinig soorten meubels die je huis meer uitstraling en sfeer geven dan oud design.

En je weet wat ze zeggen: de geschiedenis herhaalt zichzelf. Dat zien we niet alleen met mode, of met muziek of films, maar ook zeker op het gebied van wonen. Vintage meubels zijn hot – en ze blijven nog wel een tijdje in.

Bij Muze Wonen reizen we het hele land (en soms de buurlanden) af om voor jou de leukste meubels en woonaccessoires uit te zoeken. Dat scheelt je hopelijk veel zoekwerk. Sommige smaken zijn tenslotte zo specifiek, dat het lastig kan zijn om precies te vinden wat je zoekt. Maar we doen ons best! Zo komen we regelmatig terug van onze zoektochten naar de leukste vintage meubels met oude schoolkaarten, oude vitrine kastjes of echte retro apothekers kastjes. Je huis zo gezellig mogelijk maken, dat kan natuurlijk heel goed met vintage. Een Chesterfield bank met een grof gebreid plaid er overheen gedrapeerd geeft bijvoorbeeld een heel warm effect.

Zowel retro, als vintage meubels, vind je bij Muze Wonen. Dus struin lekker rond in de webshop, of kom een keer langs in onze gezellige fysieke woonwinkel in Castricum! Onze fysieke winkel kun je vinden in de Burgemeester Mooijstraat in Castricum, in het centrum. Onze woonwinkel is gunstig gelegen bij het treinstation, maar je kunt er ook eenvoudig met de auto komen. We zien je graag!