Foto: Uitbreiding-populair-Villeroy-Boch-concept-its-my-love-1

Vind jouw perfecte match

Uitbreiding populair Villeroy & Boch concept “it’s my love”

Ga op zoek naar jouw perfecte match met het populaire “it’s my love” concept van Villeroy & Boch. Naast de collecties “it's my match” en “it's my moment” is dit concept uitgebreid met interieuraccessoires van de collectie “it's my home”. Met het introduceren van de nieuwe trendkleur Mineral kan er nog meer gecombineerd worden en vind je zeker iets wat bij jouw persoonlijke stijl past.

it’s my match 

De kommen, schalen, mokken en borden in Uni of Leaf reliëf zijn naast Powder, Green en White nu ook in de kleur Mineral verkrijgbaar. Met de nieuwe glazen maak je de tafelsetting helemaal compleet. De glazen hebben een bijpassend reliëf aan de onderkant en zijn er in twee maten en twee kleuren.  


it’s my home

Stijl je interieur af met de interieuraccessoires van de gloednieuwe “it’s my home” collectie. De collectie bestaat onder andere uit vaasjes, kaarsenhouders en bloempotten in het wit of de trendkleur Mineral. De accessoires hebben net als het servies natuurlijke reliëfs, zoals een bloemenmotief.

it’s my moment

De mokken en bordjes van “it’s my moment” zijn de ideale aanvulling op het concept. Trek jezelf even terug met een lekkere kop thee of koffie en geniet van het moment. Natuurlijk hoort er ook wat lekkers bij. Dit kan op één van de drie bijpassende bordjes geserveerd worden; in de kleuren wit, amandel of honing.

“it’s my love” is verkrijgbaar via o.a. vaste verkooppunten en in de Villeroy & Boch webshop. Meer inspiratie? Volg Villeroy & Boch op Facebook en Instagram.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties