Partner

Linnenplaza.nl

Linnenplaza.nl is voortgekomen uit de Linnenkamer die in Baarn 32 jaar succesvol is geweest. Het assortiment van Linnenplaza.nl is beperkt in omvang maar met zorg geselecteerd omdat kwaliteit Linnenplaza.nl boven alles gaat. Linnenplaza,nl voert de collectie van Town and Country, Pimpernel, Ulster Weavers en John van Hilten. De collectie is zodanig samengesteld dat ze in elk interieur past. Linnenplaza.nl zorgt voor een snelle levering.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht linnenplaza.nl

Ulster Weavers, producent van o.a. schorten, is een Iers familie bedrijf met een geschiedenis tot in de 19e eeuw. Zij leveren wereldwijd.

Katoenen Schorten

De 100%  katoenen schorten van Ulster Weavers zijn tijdens het koken  door hun royale afmeting en kwaliteit een goede bescherming tegen vlekken.  De halsband is in lengte verstelbaar.  Ulster Weavers produceert  huishoudtextiel van hoge kwaliteit. Alles wordt in Noord-Ierland ontworpen en geproduceerd. De schorten zijn 70 x 95 cm.

PVC schorten

Ulster Weavers is erg bekend door hun schorten met PVC coating.  Dit schort is bijzonder praktisch. Door de PVC coating dringt geen vocht of vlek door.  U bent dus optimaal beschermd tijdens het koken.  U maakt het schort met een vochtige doek schoon.  De afmeting is 59 x 81 cm.

Meer lezen over
'Schorten'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.