Safe your energy

Stoov® verwarmt jou, niet de lucht

18 December 2018

Stoov® houdt je lekker warm, zonder dat de verwarming hoeft te loeien. Deze energiezuinige elektrische warmtekussens laden snel op en blijven urenlang aangenaam warm. Zo kun je ‘besparen op het energieverbruik’ afvinken op je lijstje met goede voornemens.

Warme voornemens

Doordat je op je Stoov® gaat zitten of liggen, word je rechtstreeks verwarmd. Zo hoeft niet eerst de hele kamer opgewarmd te worden voordat jij iets van die warmte merkt. Het directe contact met de warmtebron, de Stoov® dus, zorgt ervoor dat je sneller en beter opwarmt. Zo gaat er geen energie verloren en zit jij er toch urenlang warmpjes bij. De verwarming kan een paar graden omlaag en dat ga je zeker terugzien op je energierekening!

Milieubewust

Als je een Stoov® koopt bespaar je niet alleen op je energierekening, maar help je ook het milieu een handje. Wij verwarmen mensen, niet onze planeet. Door minder energie te verbruiken zorgen we beter voor onze aarde. Bij de productie en logistiek van onze producten wordt gezorgd dat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is en we werken er continu aan om deze nog verder te optimaliseren. Onze producten zijn oersterk en gaan heel lang mee. En mocht er ooit toch een onderdeel stukgaan, dan kan het meestal gewoon worden vervangen. Met een Stoov® haal je dus een duurzaam product in huis.

Wil je alle producten van Stoov® eens bekijken? Klik dan door naar www.stoov.com.