Partner

Koi- en Vijvercentrum Tiel

Koi- en Vijvercentrum Tiel is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste koicentra in de benelux.

Koi- en Vijvercentrum Tiel is acht jaar zeer professioneel bezig met vijverbouw en het importeren van Japanse koi en heeft een zeer solide naam opgebouwd in de Benelux en in Japan.

Door de vele reizen naar Japan hebben ze zeer goede banden opgebouwd met de kwekers, waardoor ze elk jaar weer over een zeer hoge kwaliteit koi beschikken.

Het pand is gevestigd in het opvallende bedrijvencomplex Kellenplaza te Tiel gelegen op het industrieterrein "Kellen" aan de A15 Nijmegen-Gorinchem.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht aquariumcenter.nl

Op maat gemaakt aquarium

U heeft een schitterende aquarium in gedachten, compleet met de mooiste vissen en alle techniek die daarbij komt kijken, maar u kunt hem nergens vinden, dan moet u bij ons zijn.

Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van aquaria op maat, zodat wij zowel particulieren als ondernemers in hun wensen kunnen voorzien. Of het nu gaat om aparte vormen of maten, zeewater of zoetwater aquariums, wij zijn van alle markten thuis.

Tevens kunnen wij alle bijbehorende artikelen leveren. Van tropische of zeewater vissen tot pompen, sumbs, ledverlichting enz.

 

Specialisatie en wekelijkse aanvoer van:

• Koralen, levend steen, zeewatervissen
• Planten en tropische vissen.
• Verkoop van echt zeewater afkomstig uit de noordzee.
• Verkoop van Osmose water.
• Levendvoer op voorraad voor zoet en zeewatervissen

021.jpg

Meer lezen over
'Op maat gemaakt aquarium'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.