Nooit meer koude handen en voeten!

Met een STOOV® heb je het altijd warm, waar en wanneer jij het wil.

Sandra van Koningshoven 04 November 2019

Het altijd-koude-voeten-syndroom

Ik heb altijd koude voeten. En mijn handen doen ook gezellig mee. Echt, zelfs als de verwarming op standje sauna staat, ik drie paar thermosokken draag en onder een dikke fleecedeken lig, heb ik het nog steeds koud. Een vrouwendingetje.

Wel heel vervelend, want mijn man heeft het dus altijd snikheet thuis. Die loopt standaard in een t-shirt met korte mouwen. Daarbij is het slecht voor het milieu ook, want onze verwarming loeit van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de winter.

Stoov-draadloos-infrarood-warmtedeken-kussen-kruik-koude-voeten-handen

Dat kan duurzamer!

Ik leef verder super-duurzaam, dus ik besloot dat ik daar iets aan moet veranderen. Het eerste wat in me opkwam was een elektrische deken. Maar ja, ik heb het niet zo op die dingen: ze vreten stroom en ik vind ze ook niet erg veilig.

Maar toen vond ik Stoov. Echt zo leuk! Zij maken namelijk warmtekussens en warmtedekens die jou verwarmen met infraroodverwarming. Ben je ook zo benieuwd naar hoe dat werkt? Ik leg het je uit!

1-Stoov-draadloos-infrarood-warmtedeken-kussen-kruik-koude-voeten-handen

STOOV®!

Het idee achter Stoov is dat een Stoov jou verwarmt en niet je omgeving. Je centrale verwarming is namelijk altijd druk bezig om het hele huis - inclusief meubels - te verwarmen. Dat kost tijd en natuurlijk heel veel energie.

Stoov pakt dat slimmer aan: zij maken kussens, dekens, kruiken en zitkussens die alleen jou verwarmen. Dat verwarmen gebeurt via infraroodverwarming en is heel energiezuinig.

Hoe werkt een Stoov?

In elk product zit een batterij en die laad je op met de Smart Connector die wordt meegeleverd. Opladen van je deken, kussen of kruik gaat supersnel: binnen twee tot vier uurtjes is de batterij weer helemaal vol. Je kunt hem trouwens ook opladen terwijl je lekker tegen je Stoov product aan zit. Hoe makkelijk!

Hoe warm wordt het kussen of de deken?

Een Stoov heeft drie standen, dus het hangt daarvan af en van de temperatuur in huis of buiten. Maar gemiddeld wordt jouw Stoov tussen de 32 en 42 graden Celcius. Heerlijk! En, ook weer afhankelijk van de gekozen warmtestand, blijft hij 2,5 tot 8 uur lekker warm.

Veilig!

Om de veiligheid van jou en je gezin te waarborgen, is er een auto-off functie in elk Stoov product gemaakt. Ze schakelen dus altijd automatisch uit na verloop van tijd.

Wasbaar

Om elk warmteproduct is een buitenhoes gemaakt. En die kun je heel makkelijk verwijderen en wassen. Altijd lekker fris dus.

Stoov-draadloos-infrarood-warmtedeken-kussen-kruik-koude-voeten-handen

Vuil- en waterafstotend

Alle outdoorproducten worden van vuil-en waterafstotende stof gemaakt. Dat zorgt ervoor dat je vuil gemakklijk kunt weghalen en dat ze tegen een spatje water kunnen. Maar ze zijn niet waterproof: je kunt de kussens dus niet in de regen laten liggen.

Ook voor huisdieren?

Alles van Stoov is voor mensen gemaakt. Maar dat wil niet zeggen dat katten en honden het niet fijn vinden om op zo’n heerlijk warme deken te liggen. Kan dus prima, maar zorg er wel voor dat je erbij bent en dat het veilig is.

Rugklachten

De makers van Stoov hebben superveel positieve reacties gehad van mensen met verschillende soorten pijn. Vooral bij rugpijn kan een Stoov verlichting van de klachten geven.

Stoov-draadloos-infrarood-warmtedeken-kussen-kruik-koude-voeten-handen

Milieuvriendelijk en duurzaam

Als je een Stoov in huis gebruikt als extra verwarming, bespaar je tot wel 15% procent op je energierekening. Tel dat op bij het feit dat alle producten van zoveel mogelijk gerecycled en recyclebaar materiaal van de beste kwaliteit worden gemaakt en je hebt een heel duurzaam product in huis.

Altijd en overal heerlijk warm!

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet kan wachten om mijn eigen Stoov te bestellen! Je kunt hem namelijk altijd en overal gebruiken: op je werk, tijdens het vissen, op je loungebank in de tuin, tijdens yoga-oefeningen, lekker thuis op de bank en heerlijk warm in bed.

Ik ga shoppen, doe je mee? 

Reacties