Nog meer keuze met nieuwe online 'floral shop' van bloomon

Verse bossen en andere bloemencadeaus nu ook eenmalig te bestellen

01 November 2020

Als aanvulling op de bekende abonnementenservice, lanceert bloomon een 'floral shop'. Deze webshop is gevuld met verse bossen en luxe droogbloemen in verschillende stijlen die je nu heel gemakkelijk eenmalig kunt bestellen  voor jezelf of als verrassing voor een ander.

Flowerstone en andere nieuwe stijlen

De Flowerstone is een van de nieuwste aanwinsten in het assortiment. Luxe droogbloemen, waaronder zwaardvaren en papaver, pronken op een voetstuk van keramiek met tien staanplaatsen. Het voetstuk is exclusief door bloomon ontworpen en handgemaakt door Royal Goedewaagen. De steen is met de hand geverfd in zachte beigetinten en elke steen is anders. Een ander geliefd droogbloemenontwerp is de Flowergram, verkrijgbaar in verschillende designs, waaronder een speciale najaarseditie: Fabulous Fall.

Eenmalige bestelling of flexibel abonnement

Alle verse bossen zijn vanaf nu ook eenmalig verkrijgbaar en iedere twee weken verandert bloomon het assortiment. Van de charmante Pixie en de iconische Original tot de uitbundige Deluxe en artistieke Atelier: voor elke smaak en elk interieur heeft bloomon een passende bloemenstijl in haar shop. Zo vind je altijd een geschikt cadeau. Voor diegenen die van verrassingen houden, blijft het flexibele bloemenabonnement van bloomon een uitstekende optie. Hiermee ontvang je nog steeds zo vaak als je wilt een verrassend design in de stijl en het formaat van jouw keuze.

 

Prijzen: verse bossen vanaf € 24,95, Flowergram vanaf € 17,95, Flowerstone € 29,95, abonnement vanaf € 19,95. Persoonlijk kaartje (optioneel) € 1,95. Alle prijzen zijn inclusief bezorging.

Meer informatie: shop.bloomon.nl

Reacties