Foto: Woonkamer inspiratie.png

Woonkamer inspiratie nodig? Vind hier een overzicht van de 10 leukste woonaccessoires.

In dit artikel wordt dieper ingegaan op de juiste woonaccessoires voor je huis, zodat jij alvast inspiratie kunt op doen voor jouw eigen woonkamer.

Guido van Loon

Bij het inrichten van je woonkamer komen veel dingen kijken. Welke vloer komt er te liggen? Welke kleur worden de muren? Welke meubelen, maar vooral welke accessoires koop je? In dit artikel kun je alvast inspiratie opdoen voor jouw woonkamer.

De juiste woonaccessoires

Hou je van strak ? Of juist meer speels? Ben je meer van het industriële interieur? Of houd je meer van brocante? Heb je eenmaal hier het antwoord op gevonden, dan kun je beginnen met het verzamelen van de juiste woonaccessoires. Uiteraard kan je stijlen gewoon combineren, dit is helemaal aan jou.

Hier onze lijst van de 10 leukste woonaccessoires waarmee je alvast inspiratie op kunt doen voor jouw woonkamer. In welke woonstijl jij de volgende items plaatst is helemaal aan jou. Er is namelijk geen right or wrong, dus je kunt zelf een leuke combinatie samenstellen.

10. De keramieken vazen van HK-Living.
Deze handgemaakte vazen kleden jouw woonkamer helemaal aan. Ook zijn zij gemakkelijk te combineren met andere vazen of potten.


9. Storebror vloerkleed multicolor XL
Dit XL kleed is samengesteld uit allerlei kleuren stroken katoen en drie aan elkaar geborduurde lopers, wat nog een extra leuk effect geeft.

8. Het Lichtlab no.19 Hanglamp
Deze met laser uitgesneden hanglamp wordt met de hand in elkaar gezet en is een echte eyecatcher in de kamer.7. HK-Living Broodplank marmer
Deze marmeren broodplank is naast dat hij geschikt is als serveerplank, ook uitermate geschikt als los accessoire in de woonkamer.

6. Zuiver TikTak Time
Deze hangklok is gebaseerd op de jaren '50, waarbij de ouderwetse slinger gecombineerd wordt met stoer beton. Wie wil deze nou niet?


5. HK-Living kussen Brush
Dit HK-living kussen met brush patroon is net even anders en staat top in vrijwel elk interieur.

4. Serax Cactus Medium

De cactus is weer helemaal terug van weggeweest en deze vaas ontworpen door Marie Michielssen sluit hier perfect op aan. Ook is het wel prettig dat deze je niet prikt!

 

3. Knoophaak L

Leuke knoophaken te gebruiken als kapstok, opbergplek voor sieraden, shawls, of gewoon als decoratie aan de muur.2. Madame Stoltz
Deze mand is perfect voor het opleuken van je kamerplant, maar ook goed te gebruiken om tijdschriften, schoenen of dergelijke in op te bergen.

Superfunctioneel dus!

 

 

1. HK-Living IJslands schapenvacht
Heerlijk warm ijslands schapenvacht van HK-living gemaakt van 100% IJslands schapenwol,
Goed te combineren met bijvoorbeeld een rotan stoel, maar natuurlijk ook erg mooi als vloerkleed!

 

Belangrijke tips

Hier twee belangrijke tips bij het uitkiezen van de juiste woonaccessoires.

- Zoek naar woonaccessoires die passen in jouw woonkamerstijl. Combineren is natuurlijk mogelijk, maar zorg ervoor dat zoveel mogelijk dezelfde stijl wordt gebruikt. Dit zorgt dat de woonkamer één geheel wordt, doordat elementen op elkaar afgestemd zijn.

- Zoek naar woonaccessoires die andere elementen kunnen versterken. Denk aan een rotan mand voor je kamerplant, een grote vaas voor het raam of een schapenvacht voor over een stoel. Dit creëert een speels effect in jouw woonkamer en maakt het direct een stuk sfeervoller.

Genoeg inspiratie voor jouw woonkamer dus!

Reacties