Foto: Ware-romantiek-Lampe-Berger

Ware romantiek met Lampe Berger

Je bent al een poosje aan het daten en nu is het moment daar om bij jou thuis af te spreken.

Je hebt lekker gedoucht, mooie kleren aangetrokken en de betere hapjes in huis gehaald. In je kast staat een goede wijn, om de tongen en misschien wel meer los te maken. Nu je woning zelf nog. Want als je grote liefde wordt begroet met een heerlijke geur, maakt dat je huis extra welkom. Hiervoor is Lampe Berger een ware aanrader!

Waarom Lampe Berger?

Lampe Berger is niet alleen een lekkere geur. De brander brandt op zo’n hoge temperatuur dat geurmoleculen worden gevangen en vernietigd. Dit betekent dat nare luchtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. De lucht wordt gereinigd en vervangen voor een heerlijke geur. Van Lampe Berger is er altijd een parfum dat past bij jouw smaak, van fruitig tot bloemig en fris tot kruidig. Je kunt de brander in de woonkamer of keuken zetten, maar ook in je slaapkamer voor een romantische vibe.

Hoe werkt de brander?

Vul de brander tot minimaal de helft met jouw favoriete Lampe Berger parfum. Gebruik je de brander voor de eerste keer? Laat dan eerst de lont weken, voordat je de vuursteen aansteekt. Deze hoeft overigens maar 2 minuten te branden, daarna mag je de vlam uitblazen. Zet de sierdop op de brander, zodat je je niet kunt branden aan de vuursteen. Laat de brander 20 minuten openstaan voor een kleine ruimte. Je sluit Lampe Berger af door de normale dop te plaatsen. Gebruik je de brander in een groter vertrek? Laat deze dan langer openstaan.

Het is echt parfum!

Lampe Berger heeft, net zoals parfum voor je huid, een top-, midden- en basisnoot. Dit betekent dat de geur niet steeds hetzelfde is, maar verandert in de loop van de dag. De verschillende geurnoten lopen vloeiend in elkaar over, zodat je blijft genieten van je favoriete parfum. Wil je wisselen van geur? Gebruik dan tussendoor een neutraal parfum voor een goede overgang. Overigens heeft deze neutrale geur een heerlijk fris aroma.

Lampe Berger bij Cookinglife

Wil je graag de Lampe Berger brander, geuren, lont en sierdop kopen? Dat doe je eenvoudig online bij Cookinglife! Je hebt een ruime keuze uit verschillende branders met bijzondere vormen en stijlvolle kleuren. Kijk op de website ook eens bij de sierdoppen en varieer tussen een luxe en een vintage stijl voor je Lampe Berger. Of ontdek het grote aanbod geuren. Er zit altijd wel iets bij dat past bij jouw smaak. Met Lampe Berger wordt daten een waar genoegen!

Reacties