Vogel's tablethouder

01 Oktober 2014

Nog meer genieten van de tablet thuis met de tablethouder van Vogel's.


De tablet altijd binnen handbereik tijdens het koken of op veilige afstand tijdens het kijken van een televisieprogramma in bad? Vogel's, producent van wandsteunen en bevestigingssystemen, blaast de tablet nieuw leven in met de tabletsteun. Van het gebruik van slimme kook-apps in de keuken tot favoriete televisie- en muziekdiensten in alle vertrekken van het huis: met de Flex- en Wall-steun kan elk huishouden nog meer genieten van de tablet.

Het Flex-pakket is speciaal ontwikkeld om een tablet ook tijdens het koken veilig bij de hand te hebben. De beugel is eenvoudig te bevestigen aan een keukenkastje of een wand. En met de stijlvol vormgegeven drager kan de tablet zo gedraaid of gekanteld worden dat hobbykoks of professionele fijnproevers haarschep zicht hebben op recepten, kook-apps, kooklessen of kunnen genieten van favoriete tv-programma’s en muziekdiensten. Maar niet alleen in de keuken biedt een tablet uitkomst. Daarom is er ook een speciaal Wall-pakket ontwikkeld voor andere vertrekken in het huis. Dus ook in de badkamer staat een wandsteun van Vogel's garant voor een avond ontspannen badderen met favoriete muziek, tv-programma's of films.

Vogel’s heeft een tablethouder ontwikkeld die eenvoudig te bevestigen is aan de wand of een kast. Met deze oplossing van Vogel's kan de tablet altijd veilig gebruikt worden en zonder zorgen dat deze in de weg ligt, valt of spetters vangt. Dankzij het RingO-bevestigingssysteem is elke tablet van zeven tot twaalf inch (vijftien tot 22 centimeter) en van 0,5 centimeter tot 1,3 centimeter dikte erop te bevestigen. Met de flexibele drager is het apparaat eenvoudig te draaien en kantelen voor optimaal gebruik.

Zowel het Flex-pakket als het Wall-paket zijn online te bestellen en te koop bij dealers in het land voor een adviesprijs van respectievelijk 79,99 euro en 39,99 euro.

Voor meer informatie: www.vogels.com

Publicatiedatum: 1 oktober 2014

AANBEVOLEN

Houtmand rond

Deze houtmand is een echte eyecatcher in je interi...

Wil jij deze superleuke kattenmuur winnen?

Met dit prijzenpakket met leuke houten kratten, pl...

De leukste blog over wonen

Alles wat je wilt weten over meubels, interieur, w...

RVS Kapstok

RVS kapstokken van LUMIGRIPĀ®! Een goede eerste in...

Glashaard

Glashaard model 1024 Decoratieve glashaard bran...

7 x de leukste DIY creaties voor jouw hond of kat

Jouw huisdier verdient natuurlijk een mooie plaats...
Advertentie