Partner

Havoned

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van Audio Video.

Bedrijfsoverzicht vogels.com

Tablethouder RingO

Vogel's de universele tablethouder RingO; geschikt voor elke 7-12 inch tablet.

Vogel’s - expanding tablet experiences

Al decennia lang ontwikkelt Vogel's steunen voor tv's en audio-systemen. En dus was het een logische stap om praktische oplossingen te gaan ontwerpen voor de bevestiging van tablets. De tabletsteun, gebaseerd op de RingO-technologie bestaat al sinds 2010. Maar nu zijn de ontwerpers van Vogel’s een stap verder gegaan. Met gepaste trots presenteert Vogel’s de universele tablethouder, die geschikt is voor elk merk tablet van 7-12 inch.

Flexpakket voor tablets – altijd klaar om een handje te helpen

Gebruik je de tablet graag in de keuken tijdens het koken? Geniet nu nog meer van koken met het flexpakket van Vogel’s (TMS1030). Zo neemt de tablet geen ruimte in beslag op het aanrecht en komen er ook geen spetters op.

Met de tablet-muurbeugel bevestig je de tablet gemakkelijk aan de wand, kast of op een andere handige plek waar je hem goed kunt zien. Klem de Vogel's houder aan elke willekeurige tablet en klik hem aan de stijlvolle steun met het innovatieve RingO-bevestigingssysteem. Dankzij de flexibele drager kun je de tablet uittrekken, draaien en kantelen tot hij precies op de goede plaats staat. Zoek recepten op, kijk naar een kookles of zelfs naar uw favoriete tv-programma terwijl je in de keuken bezig bent.

Wandpakket voor tablets – muziek en app’s onder handbereik

Op een tablet naar muziek luisteren of tv kijken is de ideale manier om te ontspannen in bad. Daarbij wil je natuurlijk niet het gevaar lopen dat de tablet in het water valt. Daarom werd het wandpakket ontworpen, deze bestaat uit een tablet houder en twee muurbeugels. Vogel’s heeft het TMS 1010 wandpakket voor tablets speciaal ontworpen voor gebruik in de badkamer, zodat de tablet veilig blijft, niet nat wordt en niet op de grond valt. Geniet zorgeloos van uw favoriete muziek, tv-programma of app terwijl je heerlijk tot rust komt of je klaarmaakt voor de werkdag.

Vogel's universele tablethouder voor alle tabletmerken

De stijlvol ontworpen tablethouder van Vogel's is geschikt voor alle tablets van 7 t/m 12”(15 - 22 cm) en 0,2 t/m 0,5” (0,5 t/m 1,3 cm) dik. Alle pakketten bevatten het unieke, universele Vogel's RingO-bevestigingssysteem dat je makkelijk aan de tablethouder vast kan klikken. Meer informatie vind je op: www.vogels.com/tabletmounts.

Meer lezen over
'Tablethouder RingO'?

meer van deze professional

Aldenkamp S1 - serie

Fris wit is de basiskleur van deze nieuwe serie meubels...

Matera by Munari

De TV-meubels Matera by Munari zijn mooi afgewerkt en v...

SoundMount

De SoundMount van Vogel's is een combinatie van een hig...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.