Foto: cadeautips-overzichtsafbeelding-kerst

Tips voor een cadeau onder € 15,-

Een top tien van leuke cadeautips, allemaal onder de € 15,-.

Guido van Loon

 

1. Le Sack, vouwvaas

Le Sack - Vouwvaas
Vorm je eigen vaas met Le Sack! Deze originele vaas wordt geleverd als een platte envelop. Vul de vaas met warm water, en de kunststof wordt vormbaar. Vervolgens kun je deze vaas modelleren zoals jij dat wilt. Vul de vaas uiteindelijk weer met koud water, zodat de kunststof weer hard wordt. Als je de vaas wilt opbergen kun je hem weer gewoon plat maken. Verkrijgbaar in tien kleuren, vanaf € 9,-.

 

2. Vacuvin, glas marker

Vacuvin - glas marker
Handige glas markers voor een verjaardag of feestje. Zo vindt iedereen snel zijn eigen glas terug en zit je aan het einde van de avond niet met een grote stapel vieze glazen. Elke glas marker heeft zijn eigen karakter en ze hechten zich met een zuignapje aan het glas. Set van 12 stuks vanaf € 5,95.

 

3. Buzzy, insectenkast

Buzzy - Insectenkast
Insecten zorgen voor leven en sfeer in de tuin. Met een insectenkast haal je allerlei nuttige insecten in je tuin. Een bij of hommel voor bestuiving van je bloemen of torretjes waar de vogels hun jongen mee kunnen voeren. De Insectenkast van Buzzy is een origineel tuincadeautje. Vanaf € 13,79.

 

4. Qualy, sleutelhouder vogelhuis

Qualy - sleutelhouder vogelhuis
Dit vrolijke vogeltje zal waken over je sleutelbos. Bevestig je sleutels aan de sleutelhanger en plaats de vogel met sleutels in het vogelhuisje. Zo hoeft niemand meer een sleutelbos kwijt te zijn. Een leuke maar vooral handige decoratie! Het huisje is te bevestigen door middel van een plakstrip. Vanaf € 12,95.

 

5. IKEA, kussenhoes Stockholm

IKEA - kussenhoes Stockholm
Lekker zachte en kleurrijke kussenhoezen van katoensatijn. Door de rits is de hoes makkelijk afneembaar en daardoor eenvoudig om schoon te maken of te wassen. De afmetingen zijn 50 x 50 centimeter. Geef je woonkamer een fleurig accent met deze kussenhoezen. Vanaf € 6,99.

 

6. Studio Koekepeer, gebaksvorkjes

Studio Koekepeer - gebaksvorkjes
Deze unieke gebaksvorkjes van Studio Koekepeer zijn een onderdeel van de collectie 'It's a beautiful day!', waarvan de 3D-details kenmerkend zijn voor dit vrolijke servies. Met deze gebaksvorkjes wordt het eten van een gebakje een feestje. Set van vier gebaksvorkjes vanaf € 8,95.

 

7. Balvi, Welcome Home kapstokhaak

Balvi - Welcome Home kapstokhaak

Met deze leuke wandkapstok van Balvi krijg je gelijk een heerlijk 'thuisgevoel'. De kapstok is gemaakt van metaal en kan op iedere gewenste hoogte en iedere gewenste plek aan de wand gemonteerd worden. Combineer de kapstok tegen een witte of gekleurde wand en geef de ruimte een knusse uitstraling. Lengte: 34 centimeter, vanaf € 14,95.

 

8. Boskke, Sky Planter small

Boskke - Sky Planter small
Een plant ondersteboven, hoe kan dat nou? Aan de onderkant van de Sky Planter, waar de plant in zit, is een schijf bevestigd zodat de plant en aarde er niet uit vallen. De Sky Planter bevat een Slo-Flo intern irrigatiesysteem van terracotta dat de watervoorraad langzaam aan de plant afgeeft. Zo hoef je de plant ook niet elke paar dagen water te geven. De Sky Planter is gemaakt van 100% gerecycled materiaal van plastic en andere verpakkingen. Vanaf € 15,-.

 

9. pt, Hang On tijdschriftenhouder

pt - Hang On tijdschriftenhouder
Geen rondslingerende tijdschriften, folders, kranten of televisie gidsen meer in je huis! Deze tijdschriftenhouder van vilt kan eenvoudig tegen de wand aan gezet worden zonder enig monteerwerk. Je huis zal netjes zijn in een mum van tijd! Een praktische en leuke toevoeging voor de slaapkamer, woonkamer of studeerkamer. Vanaf € 14,95.

 

10. Blokker, muursticker hart voor foto's

Blokker - muursticker hart voor foto's
Weer eens iets anders dan een gewoon fotolijstje. Met deze muursticker maak je van een fotolijst een kunstwerk. De sticker geeft ruimte aan vijf foto's en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De sticker is eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen en je kunt de foto's op elk moment wisselen, ook als de sticker op de muur geplakt is. Vanaf € 4,99.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties