Foto: serax-woonaccessoires

Serax woon- en kantooraccessoires

Serax brengt puur en functioneel design, voor zowel thuis als op kantoor.

Deze zomer komt Serax met puur en functioneel design voor zowel thuis als op kantoor. Studio Simple komt met een reeks objecten die strak, functioneel en puur zijn, perfect om de zomer in huis te halen. Dankzij huisdesigner Marie Michielssen hoef je Serax ook op kantoor niet meer te missen want de office collectie herbergt leuke design parels voor elk kantoor. En deze kleurrijke spullen kan je natuurlijk ook thuis gebruiken om alles mooi en netjes in op te bergen.

De ReBag statement tas, een ecologisch verantwoorde tas in een hip kleedje is het perfecte statement tegen onze wegwerpmaatschappij. Perfect om de stad mee in te trekken of mee te gaan werken.

Ook Antonino Sciortino laat deze zomer ijzer opwarmen in zijn handen. De Italiaanse ontwerper vult de vintage reeks van tafels en draadmanden aan met unieke muurornamenten en kandelaars in zijn typische signature kleuren en stijl. Toonaangevend interieur designer Claire Bataille komt met een eigenwijs ontwerp voor Serax, een geometrische trapstoel die multifunctioneel is en perfect inzetbaar is in elke omgeving en interieur.

Studio Simple vult Day-Sign collectie aan met nieuwe objecten

Het designersduo Ann Vereecken en Jeroen Worst van Studio Simple houden van eenvoud. Steevast komt het simplistische design en de keuze van de materialen terug in de creaties van dit duo. De collectie van Studio Simple geniet een universeel karakter en geeft aan elk interieur een extra touch. Een helder en mooi staaltje design van eigen bodem.

De Bottle Carrier - '26th May', bestaat uit eikenhout en wit gelakt metaal en oogt licht en helder, perfect verenigbaar met elk interieur. Perfect om die oude flessen uit de Provence in op te bergen. Met de Wall Light - '21th February' creeërt Studio Simple licht op een serene en unieke manier. Het unieke design van Bench '5th March' is helder, functioneel en romantisch. Met de Low Seater '2nd July' en Table '3th July' maakt het duo een tafel en stoel die trouw aan hun signature stijl licht en functioneel zijn en ogen. Alle objecten zijn gemaakt uit eikenhout en wit gelakt metaal.

Serax woon- en kantooraccessoires.

Stadstuin boven

Iedereen heeft recht op natuur in huis. Daarom heeft Serax leuke etagères ontworpen waar je zelf je groene oase van kan maken. Deze stijlvolle planten- en kruidenhouders toveren elke stadstuin of elk terras om tot een sfeervolle groene omgeving. Met BabyIon injecteer je een oase van groen in je leefomgeving. Gek van kruiden? Creëer dan je eigen botanische hangtuin en geniet met volle teugen van de rijke geuren.

Serax woon- en kantooraccessoires.

Serax kleurt werkomgeving in

Deze zomer injecteert Serax kleur en design in de werkomgeving. Kleurrijke en stevige opbergdozen laten geen enkele werktafel onberoerd. De strakke opbergdozen van Piet Boon zijn de perfecte aanvulling op uw interieur zowel thuis als op kantoor. De nieuwe collectie van notitieboekjes, tags en kleurrijke tape toveren elke werkplek om tot een trendy omgeving. Ook thuis komen deze spullen goed van pas, perfect om op te bergen of creatief aan de slag te gaan door te knutselen of in te pakken.

AZ&MUT

Het Franse designersduo AZ&MUT ontwerpt voor de eerste keer voor Serax en valt op met een ongewoon maar zeer gebruiksvriendelijk ontwerp in frisse en zomerse kleuren. De ontwerpen van het duo worden gekenmerkt door het gebruik van lokale materialen en savoir-faire. De mix van innovatie en de poëtische vertaling van ruwe materialen alsook de doorgedreven aandacht voor gebruikerservaring leiden tot functionele objecten voor dagdagelijks gebruik.

Serax woon- en kantooraccessoires.

Alexa Lixfeld

Fragiliteit, imperfectie en kracht gecombineerd in één collectie. Met Porcelain, de eerste samenwerking tussen ontwerpster Alexa Lixfeld en Serax worden deze, op het eerste zicht contradictorische elementen verenigd in een harmonieuze lijn van vazen, potten en schalen.

Back to the roots

Met bloempotten is het allemaal begonnen voor Serax, nu al meer dan 25 jaar geleden. Het Antwerps design bedrijf hecht hier nog steeds heel veel belang aan en brengt dan ook ode aan deze iconische potten door een uitgebreide reeks in verschillende materialen te brengen om zowel een aangename tuin binnen als buiten te creëren.

Meer informatie: www.serax.com

Publicatiedatum: 4 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties