Foto: unnamed (3)

Nieuwste onwerpen

Dit jaar presenteert Co van der Horst een speciale designers editie tijdens de Masters of Luxury

met de meest recente ontwerpen van Vincent Van Duysen en re-editions van Gio Ponti in samenwerking met Molteni&C. In een volledig ingericht appartement is er naast een master bedroom ook een living en kitchen area gerealiseerd.

Co van der Horst introduceert hier diverse highlights, waaronder bijzondere Molteni&C. creaties. De absolute interieurnoviteiten tijdens de luxe-beurs zijn o.a. het Sloane zitconcept, fauteuil D.156.3 van Gio Ponti, de walk-in-closet Gliss Master en het bed Anton van Vincent Van Duysen. In het appartement komen de stijlen van Gio Ponti en Vincent Van Duysen op unieke wijze samen.

De stylisten van studio Co hebben voor de designers editie van Co van der Horst voor de Masters of Luxury een harmonieuze ruimte ingericht op basis van op elkaar afgestemde kleuren, in een materialenpallet in combinatie met patronen. Pastelkleuren met een nostalgisch karakter worden gecombineerd met tinten grijs en off-white. Roze marmer gaat samen met nubuck en structuurstoffen. En natuurlijk wordt de inrichting aangekleed met velours kussens, gordijnen, accessoires en verlichting met messing details. Door deze diversiteit krijgt het appartement een extra dimensie.

Reacties