Nieuwe coole woonaccessoires van Flexa

06 Augustus 2015

Moderne Scandinavische ontwerpen, terug te vinden in de Flexa woonaccessoires, bieden flexibele oplossingen en maken van elke kamer een speelse omgeving.


Coole boekenplank van Tina Schmidt

Dit voorjaar introduceren we een coole nieuwe boekenplank. We noemen hem de Show off boekenplank. De boekenplank is Scandinavisch design op zijn best en is gemaakt in samenwerking met de Deense ontwerper Tina Schmidt. De witte elastische band zorgt in combinatie met de houten knop en het metaal voor een perfecte contrasterende en pittige look. Gebruik de boekenplank in de puberkamer voor lievelingstijdschriften, in de woonkamer als leuk boekenrek of in de keuken voor je favoriete kookboek.

Monty-lamp van Charlotte Høncke

De nieuwe iconische FLEXA Monty-lamp voegt kleur en swing toe aan kamer waar hij staat. De Monty is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met de Deense ontwerper Charlotte Høncke, en is leverbaar als wandlamp en als tafellamp. De Monty is leverbaar in wit, roze en mintgroen en past perfect bij andere FLEXA-meubels.
je kunt de lamp 360 graden draaien.

Play-bijzettafel van Charlotte Høncke

Laat de creativiteit maar komen. De nieuwe FLEXA Play-bijzettafel is perfect als nachtkastje of als een cool kinderkrukje en vindt ook na de kinderkamer wel een plekje in huis – bijvoorbeeld in de woonkamer als kleine salontafel of als extra kruk bij de eettafel. De bijzettafel is leverbaar in wit, geel, mintgroen en roze.

Meer informatie: www.flexaworld.com

Publicatiedatum: 6 augustus 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

RVS Kapstok

RVS kapstokken van LUMIGRIPĀ®! Een goede eerste in...

De leukste blog over wonen

Alles wat je wilt weten over meubels, interieur, w...

Houtmand rond

Deze houtmand is een echte eyecatcher in je interi...

Glashaard

Glashaard model 1024 Decoratieve glashaard bran...

Wil jij deze superleuke kattenmuur winnen?

Met dit prijzenpakket met leuke houten kratten, pl...

7 x de leukste DIY creaties voor jouw hond of kat

Jouw huisdier verdient natuurlijk een mooie plaats...
Advertentie