Foto: 2015/Woonitems-woonaccessoires-fonq.jpg

New in town: veelbelovende woonitems

Het einde van de zomer komt langzaam in zicht. Gelukkig kunnen we ons troosten met de eerste lading nieuwe collecties van mooie woonmerken.

Nieuwkomers met een Scandinavisch tintje

Houd jij van wit in combinatie met hout? Dan hebben wij drie toppers van meubels voor jou gespot. Met het simplistische ontwerp van de Deense designer Simon Legald heeft Normann Copenhagen een prachtige stoel in de collectie erbij. Goed om te weten: hij is er in verschillende kleurtjes en ook zonder armleuning! Van de nieuwe Kris bank van Label krijgen wij spontaan zin om de hele dag te bankhangen. De houten pootjes zijn een mooi detail. Tot slot verscheen meteen een lach op ons gezicht bij het zien van dit bureau van Zuiver. Weg met die saaie bureaus; met dit speelse exemplaar creëer je een werkplek die gezien mag worden.

Normann Copenhagen Form stoel € 240 | Label Kris bank € 2675 | Zuiver Twisted bureau € 299

Blijvertje: natuurlijke materialen

Deze drie woonaccessoires bewijzen dat natuurlijke materialen nog steeds populair zijn. De kartonnen Dutch Design lamp is het kleine broertje van de welbekende kruk en zien we in verschillende uitvoeringen en unikleuren terug. Zou hij net zo beroemd worden als zijn grote broer? Wij denken van wel! Van karton gaan we over op marmer: wat zijn we blij dat de marmertrend nog even aanhoudt! Vooral met koper is het een topcombinatie, zo laat deze Zuiver klok ons zien. De koperen wijzers zijn een stijlvol detail. Kan het voor jou niet shiny genoeg? Dan gaat jouw hart vast en zeker sneller kloppen van deze designlamp van Tom Dixon. Een juweeltje voor op tafel als je het ons vraagt!

Dutch Design lamp € 29,95 | Zuiver Marble Time wandklok € 69 | Tom Dixon Beat tafellamp € 750

Meer informatie: www.fonq.nl 

Publicatiedatum: 28 augustus 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties