Foto: 2014/IKEA-moederdag-cadeautips.jpg

Moederdag-cadeautips van IKEA

Moederdag cadeautips onder de 15 euro van IKEA.

Zet de belangrijkste vrouw ter wereld in het zonnetje. Met originele en betaalbare moederdag-cadeaus van IKEA. Van een lief gebaar tot haar eigen kruidentuin. Op zondag 11 mei zetten we onze moeders extra in het zonnetje. Weet jij al waar je de belangrijkste vrouw ter wereld mee gaat verrassen? IKEA biedt hulp met tips voor originele Moederdag cadeaus onder de 15 euro.

IKEA moederdag cadeautips
Liefde gaat door de maag

Ook de liefde van je moeder gaat door de maag. Met de SOCKERKAKA bakvorm verras je haar met een heerlijke taart in de vorm van een hart: € 5.99.

IKEA moederdag cadeautips
I love you

Laat je moeder op een originele manier weten dat je van haar houdt met de OLUNDA ingelijste afbeelding: € 14.95.


IKEA moederdag cadeautips

Keukenkoningin

Is jouw moeder een koningin in de keuken? Geef haar dan haar eigen kruidentuin cadeau. De SOCKER plantenkas staat niet alleen leuk, maar biedt ook een goede omgeving voor zaadjes en planten om te groeien: € 12.95


IKEA moederdag cadeautips
Elke dag feest

Bij mama is het natuurlijk altijd feest. Het FANTASTISK boek laat zien hoe je elke maaltijd een feestelijk extraatje kan geven. Van inspiratie om de tafel mooi te dekken tot heerlijke recepten: € 6.99.

IKEA moederdag cadeautips
Om in te lijsten

Verras je moeder met een aantal ingelijste foto’s van bijzondere momenten. Van een vakantie tot verjaardag of huwelijksfeest. De ÖSTERSLÖV collagelijst biedt ruimte aan acht van je mooiste foto’s: € 12.95

Meer informatie: www.ikea.nl

Publicatiedatum: 7 mei 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties