Foto: magpaint-sketchpaint-whiteboard-muurverf

MagPaint SketchPaint: schilder je eigen whiteboard

Met SketchPaint van MagPaint is het traditionele whiteboard niet meer nodig.

Met SketchPaint van MagPaint is het traditionele whiteboard niet meer nodig.

Combineer SketchPaint met MagneetVerf en alles is mogelijk: gebruik magneten op dezelfde plek waar je schrijft of tekent.

SketchPaint met MagneetVerf

Geen whiteboards meer op kantoor die in de weg staan maar een whiteboard geschilderd over de hele muur. Altijd in de buurt wanneer je het nodig hebt. SketchPaint kun je daarom ook perfect toepassen zowel thuis als op kantoor of op school; overal waar je je gedachten en ideeën maar wilt uiten! SketchPaint kun je ook heel goed combineren met MagneetVerf, met een magnetisch whiteboard zijn de mogelijkheden eindeloos.

SketchPaint is verkrijgbaar in wit en transparant. De transparante verf kun je over iedere gewenste kleur/ondergrond schilderen. En wanneer je dat doet op een donkere ondergrond gebruik je gewoon krijt-markers in plaats van de whiteboard-markers.

Naast SketchPaint zijn ook SketchMarkers en SketchCleaner verkrijgbaar. Zo kun je direct aan de slag!

SketchPaint is een 2-componenten, waterverdunbare lak, gebaseerd op een PU-acrylaat. Je voegt de twee componenten samen wanneer je het gaat gebruiken. Voor een goede werking is één dikke laag doorgaans voldoende. De verf is na 3 tot 4 dagen voldoende uitgehard voor gebruik.

Toepasbaarheid: hoe gladder het resultaat hoe makkelijker het schoon te maken is. Met behulp van een zachte doek of whiteboard-wisser is de marker makkelijk te verwijderen. Hardnekkige markerresten maak je met een vochtige doek of cleaning spray schoon.

Meer informatie: www.magpaint.com

Publicatiedatum: 20 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties