Foto: lucy-kandelaar-marcel-wanders-1

Lucy Kandelaar Marcel Wanders

Lucy Kandelaar van Marcel Wanders, nu ook in mat zwart.

Goods zoekt continue naar nieuwe methoden om haar collectie te innoveren. Daarom is Lucy, de vijfarmige kandelaar ontworpen door Marcel Wanders, nu ook verkrijgbaar in een mat zwarte uitvoering. De mat zwarte kleur geeft het ontwerp een stoere touch en staat prachtig op de eettafel.

De kandelaar is door zijn rust en stille schoonheid zowel een klassiek als een industrieel ontwerp. Sinds 2014 heeft het Stedelijk Museum van Amsterdam Lucy dan ook in haar collectie opgenomen. De kandelaar bestaat uit vijf identieke armen die door een slimme constructie bij elkaar worden gehouden. Hierdoor staan alle kaarsen op hetzelfde niveau. En de kaarsen geven we er graag bij zodat je de kandelaar direct kan gebruiken.

Productdetails:

Verkrijgbaar in mat zwart en hoogglans vernikkeld
Afmeting: 26 x 33 cm
Kaarsdiameter: 21 m

Marcel Wanders

In 1999 ontwierp Marcel Wanders de kandelaar voor Goods. Wanders wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende ontwerpers van Nederland van dit moment. Zijn ontwerpen laten zich kenmerken door hun poëtische en conceptuele karakter en komen voort vanuit een duurzaam perspectief. Door de gebruikers een band met de producten te laten opbouwen, zullen ze deze niet snel zullen wegdoen. Met alle bijzondere ontwerpen die op zijn naam staan, is het niet gek dat de New York Times Wanders benoemde tot de 'Lady Gaga van Design'. Wanders heeft inmiddels een hele reeks aan prestigieuze titels aan zijn naam verbonden.

Publicatiedatum: 28 december 2014Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties