Foto: iittala-opbergpot-blauw-glas

Iittala mini Jars: Bewaren wordt design

Iittala breidt de Jars serie uit met twee nieuwe formaten. Bewaren wordt zowel simpel als design.

Iittala breidt de Jars serie uit met twee nieuwe formaten. Bewaren wordt zowel simpel als design.

De Mini Jars worden geïntroduceerd in zes rijke, vrolijke kleuren: helder, appelgroen, grijs, lichtblauw, turquoise, watergroen en kobaltblauw. De twee kleuren van Iittala?s voorjaarscollectie 2010, kobaltblauw en watergroen, komen ook in de bestaande Jars collectie terug.

Orde in de chaos

Flexibiliteit en multifunctionaliteit is waar het om draait bij de Jars collectie. De nieuwe kleine Jars zijn ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld juwelen, knopen en paperclips, maar dankzij het nauwsluitende deksel ook geschikt voor kruiden en specerijen. De serie is handig stapelbaar, en de doorzichtigheid maakt het makkelijk te zien wat er in zit. Bovendien zijn ze een feest voor het oog. De bewaarpotten mogen gezien worden. Zij zorgen voor een opgeruimd gevoel.

Productinformatie
Mini Jars 60x65mm watergroen, kobaltblauw, appelgroen, lichtblauw, helder, grijs ? 12,95
Mini Jars 80x65mm watergroen, kobaltblauw, appelgroen, lichtblauw, helder, grijs ? 14,95
Jars 110mm zand, turquoise, helder met rode deksel, helder met zwarte deksel, watergroen, kobaltblauw ? 39,95
Jars 200mm zand, turquoise, helder met rode deksel, helder met zwarte deksel, watergroen, kobaltblauw ? 49,95
Jars 290mm zand, turquoise, helder met rode deksel, helder met zwarte deksel, watergroen, kobaltblauw ? 59,95

De Finse Iittala Group is een toonaangevend bedrijf in homeware producten die zijn gebaseerd op modern tijdloos Scandinavisch design. Iittala is marktleider in haar thuismarkten Finland, Zweden en Noorwegen met haar eigen merken zoals Arabia, Hackman en Iittala. In Nederland en andere internationale markten ligt de focus op de ontwikkeling van het merk Iittala. De merknaam Iittala verwijst naar de vestigingsplaats van de nog steeds belangrijkste glasfabriek in de Finse plaats Iittala, opgericht in 1881. Iittala heeft als missie blijvend design tegen de wegwerpmentaliteit te creëren ? design dat relevant blijft, ook al verandert het leven.

Iittala winkels vindt u in:
BELGIË Korte Gasthuisstraat 24 Antwerpen, Inno Nieuwstraat Brussel.
NEDERLAND Sint Jorisstraat 7 Amersfoort, De Bijenkorf Amstelveen, Leidsestraat 30 Amsterdam, De Bijenkorf Amsterdam, De Bijenkorf Arnhem, Korte Brugstraat 8 Breda, Hoogstraat 18 Den Haag, De Bijenkorf Den Haag, Warmoesstraat 27 Haarlem, Maastrichter Brugstraat 30-32 Maastricht, Karel Doormanstraat 35 Rotterdam, De Bijenkorf Rotterdam, Grotestraat 81 Tubbergen, Choorstraat 2 Utrecht, De Bijenkorf, Utrecht.

Meer informatie: www.iittala.com.

Publicatiedatum: 4 januari 2010

Reacties