Foto: 2017-09/FotoCadeau-wanddecoratie-1.jpg

FotoCadeau kom met unieke wanddecoratie

Om je interieur sfeer te geven, kan wanddecoratie niet ontbreken. Een geschikte wanddecoratie vinden, kan alleen een hele zoektocht zijn.

Welk materiaal en welke stijl past in je interieur? Het is belangrijk dat je jouw eigen wanddecoratie samen kunt stellen. Hier speelt FotoCadeau.nl op in met het nieuwe assortiment. Onlangs heeft FotoCadeau meer dan 10.000 wanddecoraties toegevoegd aan het assortiment. Hieronder lees je alle mogelijkheden.

Een wanddecoratie in de stijl van je interieur

Bij het uitzoeken van een wanddecoratie is het belangrijk dat het bij de stijl van je interieur past. Om deze reden heeft FotoCadeau het assortiment gerangschikt in verschillende stijlen, zodat je gericht kunt zoeken. Er zijn wanddecoraties te vinden in de volgende stijlen:
1. Botanische stijl
2. Zwart-wit
3. Sepia
4. Modern
5. Minimalistisch

De verschillende categorieën wanddecoratie

Het assortiment van FotoCadeau is gerangschikt in verschillende categorieën, zodat je specifiek kunt zoeken naar een wanddecoratie. Zo kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar een wanddecoratie van je favoriete stad, zoals bijvoorbeeld New York of Kopenhagen, maar ook naar een mooie print van een wereldkaart of natuurgebied.
Hieronder vind je een voorbeeld van een wereldkaart op canvas en Kopenhagen op glas.

 

De afbeeldingen zijn gerangschikt in de volgende categorieën: steden, natuur, dieren, landen en werelddelen, wereldkaarten, onderwaterwereld, skylines en boeddha.

De verschillende materiaalsoorten

Om de wanddecoratie helemaal in de stijl van je interieur te krijgen, is er keuze uit verschillende materiaalsoorten waarop de afbeelding naar keuze af kan worden gedrukt. Het is mogelijk om een gekozen afbeelding op aluminium af te laten drukken, wat een industriële en stoere uitstraling heeft. Voor een meer neutrale uitstraling, kan gekozen worden voor canvas of poster materiaal. Eventueel kan deze poster dan ingelijst worden. Voor een meer luxe uitstraling is plexiglas een goede optie. Als laatste is er voor in huis de print op hout. Hout geeft een warme en karakteristieke uitstraling aan de foto, wat in veel interieurs past. Ook voor een tuindecoratie kun je bij FotoCadeau terecht. Het is namelijk ook mogelijk om je tuin kleur te geven met een afbeelding op een tuinposter.

Wanneer je liever een eigen foto aan de muur hangt, kun je hier ook nog steeds voor kiezen bij FotoCadeau. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw foto te uploaden en het gewenste materiaal en formaat te kiezen. Ontdek de mogelijkheden op de website.

Reacties