Foto: kerst-feestdagen-tips-ideeen-tafel-dekken-decoratie-feestdagen-bron-kmart

Drie keer de sfeervolst gedekte kersttafels

Sinterklaas is alweer voorbij en voor je het weet is het zover. Kerst staat alweer voor de deur.

Sandra van Koningshoven

Een stijlvol gedekte kersttafel

De boodschappen voor het kerstdiner voor familie of vrienden moeten nog worden gekocht en moet je tafel er supergezellig uit zien tijdens de feestdagen. En je gasten laten aanschuiven aan een ongezellige kersttafel is natuurlijk not done.

Maar je hebt weinig tijd en bent geen geboren interieurstylist. Geen nood, wij helpen je uit de brand! Hieronder vind je drie stijlvol gedekte kersttafels, mét ideeen voor de leukste kerstaccessoires. Veel succes en vooral hele fijne feestdagen straks!

I’m dreaming of a white christmas

Bron: Future and Found

Met wit zit je altijd goed. Wit staat namelijk voor fris en wie wil er nou geen witte kerst? Waarschijnlijk vind je in je kast zeker nog wat wit servies, maar met deze mooie aanvullingen daarop, wordt je kersttafel een plaatje!

Traditioneel met rood

kerst-feestdagen-inspiratie-tafel-dekken-rood-traditioneel

Rood staat voor warmte en traditie. Met rode accessoires op tafel creëer je dus in een handomdraai een gezellige kerstsfeer waar iedereen zich prettig bij voelt. Maak het af met mooie glazen en een sfeervolle kandelaar en jouw traditionele kersttafel is klaar.

Romantisch tafelen

Pastels zijn helemaal van nu en passen eigenlijk in elk interieur. Voor een romantisch gedekte tafel met een knipoog naar Scandinavie, kies je voor een tafel die is gedekt met accessoires in zachte kleuren, zoals blauw en roze. Maak het geheel af met een paar mooie (echte!) kersttakken, een fis wit tafelkleed, en jouw romantische avond kan beginnen. 

Meer kerstinspiratie nodig?

Klik hier voor de aller mooiste kerstverlichting.

Reacties