Foto: kerst-versiering-christmas-decoratio-stijlen-feestdagen-lightbox-lichtbak

De leukste kerstverlichting voor binnen en buiten

Een sfeervolle kerst creëer je met de juiste kerstverlichting.

Sandra van Koningshoven

Kersttrends komen en gaan, maar met de juiste verlichting is het pas écht kerst in huis.

Kerstverlichting

Maar denk niet alleen aan binnen, ook je tuin kan er prachtig uitzien. Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook voor iedereen die voorbij loopt. Bij kerstverlichting hoef je niet meer te denken aan stroomvreters die fel licht afgeven. Kerstverlichting is tegenwoordig in ontzettend veel verschillende vormen verkrijgbaar. Ik ging voor je op zoek en vond superleuke verlichting voor een supergezellige kerst!

Stijlvolle binnenverlichting

Het mooie van verlichting is, dat het bij elk interieur past. Op de foto hierboven zie je een licht en minimalistisch interieur, dat is gedecoreerd met verlichting die het een winterse uitstraling geeft. Met de items hieronder geef je jouw woonkamer ook die echte winterse kerstsfeer.

Sprookjesachtige buitenverlichting

Wegzwijmelen bij romantische kerstfilms hoort er natuurlijk bij met kerst. En hoe heerlijk is het om over straat te lopen en te genieten van alle huizen die prachtig zijn versierd met de mooiste buitenverlichting? Maar dat kan jij natuurlijk ook! Met deze prachtige oplossingen geef je jouw tuin of balkon ook zo’n sprookjesachtige kerstsfeer.

Wil je de allermooist gedekte kersttafel?

Klik dan even hier.

Reacties