Foto: 2014/coqoon-designkussen-tablet.jpg

Coqoon: designkussen voor je tablet

Een kussen ontworpen om optimaal van je tablet te kunnen genieten: Coqoon.

Innovatief, functioneel en mooi. Met het Coqoon designkussen kun je je heerlijk op de bank nestelen. Check heel relaxt je mail, lees een boek of kijk ontspannen een filmpje: met het tabletkussen van coqoon wordt je wereld nog comfortabeler.

Zit je altijd verkrampt met je tablet op schoot? Met het tabletkussen van coqoon is dat verleden tijd. Of je nu ligt, zit of hangt op je bank, stoel, bed of op de grond: je tablet is altijd dichtbij. Ontwerper Koen Vorst (1981) bedacht het tabletkussen op een luie zondagmiddag. Een kussen waarmee je lekker ontspannen kunt zitten en niet ook bang hoeft te zijn dat je mooie tablet met een klap op de vloer beland. Het product is vorige week aan de wereld gepresenteerd op de Salone Internazionale del Mobile in Milaan.

De twee strips van het kussen houden je 10-inch tablet op zijn plaats. Ook als die opgeladen moet worden, kan hij gewoon in het tabletkussen blijven zitten. En wanneer niet iedereen thuis mee wilt luisteren naar jouw favoriete muziek of je wil even je eigen film kijken, sluit je gewoon je koptelefoon aan. Superpraktisch dus, maar ook (met of zonder tablet) gewoon heel erg mooi.

Coqoon werkt alleen met de beste materialen zoals 100% wollen Kvadrat-stoffen en een veren binnenkussen van 1.100 gram. Het tabletkussen is verkrijgbaar in zes hippe kleuren: Divina Green, Divina Grey, Divina Orange, Divina Petrol, Divina Purple en Divina Red. De advies winkelprijs is € 99,-.

Coqoon tablet pillow is geschikt voor bijna alle 10-inch tablets. Zoals bijvoorbeeld de Apple iPad (1, 2, 3, 4 en air), de Samsung Galaxy (Note en Tab 1, 2 en 3), Sony Xperia (Z en S Tablet), Acer Iconia (Tab, A3), Microsoft Surface (Pro, RT), ASUS (TF PAD en Vivio Tab) en de HP Elitepad 900.

Meer informatie: www.coqoon.nl

Publicatiedatum: 24 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties