Foto: brabantia-retro-prullenbak-30-liter-matt-steel-fingerprint-proof-2.jpg

Cadeautip voor de feestdagen: een prullenbak van Brabantia

Iemand een prullenbak geven zal niet zo snel bij je opkomen, maar toch zijn Brabantia prullenbakken absoluut het overwegen waard. Lees hier waarom!

De feestdagen komen er alweer aan. Hoewel het de meest feestelijke dagen zijn, kunnen ze toch ook de nodig stress met zich meebrengen. Het is altijd weer een hoop geregel. Vooral het vinden van geschikte sinterklaas- of kerstcadeautjes is vaak een hele opgave. Iemand een prullenbak geven zal niet zo snel bij je opkomen, maar toch zijn Brabantia prullenbakken absoluut het overwegen waard.

Van vies ding naar mooi designer object

Een prullenbak wordt vaak gezien als een vies ding waar je niet te lang bij stil moet staan. Dat is onterecht, want prullenbakken zijn tegenwoordig vaak echte blikvangers. Ze kunnen juist een mooi accent geven aan het interieur. Brabantia biedt een breed scala aan stijlvolle designer prullenbakken die zelfs in het meest hippe interieur niet misstaan. Een mooi cadeau dus, zo’n prullenbak.

Voor elk wat wils

Wat de smaak van de ontvanger van je cadeau ook is, er is altijd wel een prullenbak die bij hem of haar past. De prullenbaken van Brabantia zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren die je kan bedenken. Voor wie hangt naar de dagen van weleer zijn er prachtig prullenbakken met een retrodesign. Ook wie van strak en modern houdt komt aan zijn trekken met afvalbakken van roestvrij staal.

Het zal dus zeker in de smaak vallen zo'n prullenbak van Brabantia. Het is ook een lekker groot cadeau, dat doet het altijd goed onder de kerstboom. Een prullenbak is natuurlijk ook erg grappig om aan die notoire sloddervos in de familie te geven met sinterklaas. Doe er een snedig gedicht bij en je zult de lachers op je hand hebben.

Publicatiedatum: 24 november 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties