Breng de kerstsfeer in huis

13 December 2013

Voor we het weten staat kerst al weer voor de deur. Hoog tijd om de woonkamer weer sfeervol in te richten met knusse kerstaccessoires.


Hoe u uw huis met een aantal simpele toevoegingen dat échte kerstsfeertje geeft, lijkt voor veel mensen een enorme uitdaging. Dat hoeft het helemaal niet te zijn en dat laten wij je graag zien.

Allereerst neemt men een decoratief dienblad, het liefst een grote, en plaatst deze op de eettafel. Vervolgens neemt u een paar mooie, winterse vazen in verschillende maten en kleuren. Plaats deze op het dienblad. Met enkele kandelaars, waxinelichthouders en een leuke kerstaccessoire heeft u de eettafel af.

Voor-thuis.nl Voor-thuis.nl. 

Dan is nu de rest van de woonkamer aan de beurt. Met een sfeervolle tafellamp op de bijzettafel en een aantal kussens met leuke prints of winterse vormen op de bank komt u al een heel eind, maar de echte kerstsfeer creëert u met kandelaars, waxinelichthouders en een heerlijk dierenvel op de fauteuil of vloer.

Meer tips om uw huis klaar te maken voor de Kerst? Bekijk de selectie kerstaccessoires… Have yourself a merry little Christmas!

Meer informatie: www.voor-thuis.nl 

Publicatiedatum: 13 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Glashaard

Glashaard model 1024 Decoratieve glashaard bran...

Houtmand rond

Deze houtmand is een echte eyecatcher in je interi...

De leukste blog over wonen

Alles wat je wilt weten over meubels, interieur, w...

7 x de leukste DIY creaties voor jouw hond of kat

Jouw huisdier verdient natuurlijk een mooie plaats...

RVS Kapstok

RVS kapstokken van LUMIGRIPĀ®! Een goede eerste in...

Wil jij deze superleuke kattenmuur winnen?

Met dit prijzenpakket met leuke houten kratten, pl...
Advertentie