Foto: 248919

Bolsius geeft de stompkaars een metamorfose

Bolsius geeft de stompkaars een metamorfose.

 

Bolsius introduceert dit Bolsius geeft de stompkaars een metamorfose.stompkaarsen met een extra matte finish.

Fabulously Frosted

De nazomerzon staat al wat lager aan de horizon en dagen worden korter. Er wordt een zachte winter voorspeld; niet alleen buiten, maar ook binnen! De stompkaarsen van Bolsius uit de collectie Fabulously Frosted hebben namelijk door de matte finish een fluweelzachte look gekregen. Warme kleuren als ivoor en taupe samen met het paddenstoelenrood vormen een mooi herfsttafereel. Een winterse sfeer kan ook gecreëerd worden, met fris wit en paars als een krokus in de sneeuw.

Angela Willemsen, Product Manager Brands, is erg enthousiast over de serie: "We hebben de stompkaars een kleine metamorfose gegeven. Echt weer eens wat anders!”

Verkrijgbaarheid en adviesprijzen

De serie bestaat uit twee maten stompkaarsen in zeven kleuren. De serie is verkrijgbaar bij onder andere Intratuin, Groenrijk en Marskramer. De adviesprijs is € 2,39 voor een stomp van 120/60 en €3,89 voor een stomp van 170/70mm.

Over Bolsius

Bolsius is een Nederlandse kaarsenfabrikant die al sinds 1870 kwaliteitskaarsen produceert. Haar slogan ‘Colour your home’ typeert de uitgebreide kleurenrange die kleur en sfeer geeft aan elk interieur. Het assortiment bestaat onder andere uit theelichten, tafel- stomp en geurkaarsen. Ieder seizoen introduceert Bolsius nieuwe trendseries. Bolsius heeft ruim 900 medewerkers en exporteert wereldwijd naar meer dan 50 landen.

Meer informatie: www.bolsius.com.

Publicatiedatum: 14 oktober 2010

Reacties