Foto: villeroy-en-boch-kinder-servies

Bijzondere beestenbende bij Villeroy & Boch

Alle kinderen zijn gek op boerderijdieren! Villeroy & Boch heeft daarom ?Animal Farms? kinderservies.

Alle kinderen zijn gek op boerderijdieren! Villeroy & Boch heeft daarom ?Animal Farms? kinderservies. www.bestelkado.nl

De serie draait om een kip, poes, biggetje, schaap en koe, die in verschillende variaties en in vrolijke kleuren geschilderd op de artikelen terug te vinden zijn. De collectie is meer dan compleet - van kinderbestek en beker tot bordje, speeldoos en spaarpot.

Meow WowWow

De ?Happy Birthday? party kit in de typerende Meow WowWow stijl is speciaal ontworpen voor een fantastisch kinderfeestje, en is een originele uitbreiding van de bestaande collectie.

Funny Zoo

Alle kinderen houden toch van de dierentuin? Reden genoeg voor Villeroy & Boch om de kindercollectie uit te breiden met een dierentuindecor, en tegelijkertijd een aantal nieuwe, stijlvolle producten aan de collectie toe te voegen.

Family Breakfast

Tractoren, koeien en paarden: het leven op de boerderij blijft een belangrijke bron voor de fantasie van kinderen. Villeroy & Boch gebruikt dit thema om een unieke en complete ontbijtcollectie samen te stellen. Voor een speciale start van het familieweekend!

NewWave Children?s Cutlery

Om het succesvolle ?NewWave?design ook aantrekkelijk voor kinderen te maken, ontwikkelde Villeroy & Boch een speciale set kinderbestek. Alle onderdelen van het bestek laten schattige zeedieren zien. Ideaal als cadeautje bij speciale gelegenheden.

Uiteraard maakt een kinderbestek ook van alle andere collecties deel uit.

Meer informatie: www.villeroy-boch.com.

Publicatiedatum: 9 oktober 2009

Reacties