Foto: 2016/opbergmand.jpg

5 leuke opbergmanden

Ook zo gek op opbergmanden? Ze zijn niet alleen erg handig, ook zijn ze een mooie accessoire voor je woning.

Of je er nu een in de woonkamer, de keuken, de hal of op de slaapkamer hebt staan: opbergmanden zijn overal toepasbaar. Gebruik ze om tijdschriften in te bewaren, dekens, breimateriaal, speelgoed van de kinderen, hondenspeelgoed, keukengerei of vele andere dingen. Er is een ruime keus in deze manden, zowel wat afmetingen, kleuren en materialen betreft. Daarom hebben wij 5 wel heel erg leuke opbergmanden voor jou geselecteerd.

Rieten manden

Een rieten mand bestaat uit een vlechtwerk van riet. Dit past goed bij een landelijke stijl, maar ook binnen het moderne interieur passen rieten opbergmanden heel erg goed. Het maakt eigenlijk niet uit hoe jouw inrichting eruit ziet: met rieten manden sla je de plank nooit mis. Een aanwinst voor het interieur is een grote rieten mand met deksel. Hoe groter de mand, hoe meer er inpast. Ideaal om speelgoed op te bergen en dankzij de deksel is deze uit het zicht. Opgeruimd staat netjes. Een rieten badkamermand is erg handig om spulletjes in op te bergen. Juist de dingen die je dagelijks gebruikt zoals een haarborstel, haarlak of scheerspullen zijn hierdoor snel terug te vinden. Heel apart is de trapmand. Door het ontwerp kan deze altijd op twee treden blijven staan. Nooit meer rondslingerende spullen op de trap.

Nog meer rieten opbergmanden

Een flessenmand van riet is een erg handig hulpmiddel voor in de keuken. Flessen worden mooi opgeborgen en staan bovendien ook nog eens decoratief. De paraplumand van riet is ideaal voor in de hal. Zet hier de paraplu's in of gebruik de mand in de winter om alle sjaals en mutsen in te bewaren. Nog meer ideeën opdoen? Bij Sweetlivingshop vind je manden in alle maten, kleuren en vormen. Met of zonder deksel, een opdruk of neutraal, met handvaten of iets heel speciaals. De ideale opbergmand vind je bij Sweetlivingshop. Daar vonden wij ze ook!

Reacties