Foto: housewarming cadeaubon

5 cadeau-ideeën voor een housewarming

Een dierbare vriend of vriendin is onlangs verhuisd, leuk! Hij of zij geeft een housewarming, maar wat geef je hem of haar dan cadeau?

Dit kan best lastig zijn en daarom geven wij 5 tips gegeven die je inspiratie geven voor een leuk cadeau!

Tip 1: Een schort voor de kookfans

Als iemand heel erg van koken houdt, dan is een schort een goed cadeau. Voor mannen zijn er hele mooie leren schorten die ideaal zijn voor bij het barbecueën. Ook kun je ervoor kiezen om een schort te bedrukken met een grappige tekst of foto. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je sowieso een leuk cadeau kan vinden.

Tip 2: Hippe planten

Groen in huis is helemaal hot en happening en dus een ideaal cadeau om te geven bij een housewarming. Als iemand heel veel van planten houdt, is een grote kamerplant met een mooie vaas een goede optie. Maar wanneer iemand niet zo goed voor planten kan zorgen, is een cactus prettig om te krijgen. Cactussen gaan heel lang mee en hebben maar weinig water nodig.

Tip 3: Lekkere fles wijn

Voor wijndrinkers is een goede fles wijn altijd goed. Een heerlijke rode of witte wijn voor bij een diner. Een leuke toevoeging bij het cadeau zou een mooie borrelplank zijn. Maar we beseffen ons dat een fles wijn niet perse het meest originele cadeau kan zijn.

Tip 4: The good old deurmat

Wie kent het niet? Die ene vriend die grappig denkt te zijn en met een deurmat op de housewarming komt aanzetten. Toch is het wel een praktisch cadeau om te krijgen, want je hoeft hem zelf niet meer te kopen en de entree wordt er een stuk gezelliger op. Tegenwoordig staan er ook hele grappige teksten op deurmatten, waardoor die er gelijk een stuk leuker uitziet.

Tip 5: Geef een cadeaukaart!

Een cadeaubon is altijd een veilige optie. Degene die de cadeaubon krijgt mag zelf het cadeau uitkiezen. Je hebt natuurlijk een legio aan bonnen waaruit je kunt kiezen. Om er niet voor te zorgen dat de cadeaubon in de lade verdwijnt, is het wellicht een goed idee om een cadeaubon te geven die direct kan worden uitgegeven bij de website zelf. Zo is het voor de ontvanger direct duidelijk waarvoor de cadeaubon kan worden ingezet.

Reacties