Foto: Cadeau-voor-een-housewarming-gezocht-Vind-hier-inspiratie

Cadeau voor een housewarming gezocht? Vind hier inspiratie!

Bij een feestje ter ere van een nieuw huis is een fles wijn wellicht een gebruikelijk geschenk. Maar als je origineel wilt zijn kan het ook anders.

Guido van Loon

Een leeg huis als een blanco canvas om op te fleuren

Als je de smaak van de ontvanger een beetje goed kan inschatten, dan is binnenhuisdecoratie altijd welkom als een nieuw huis moet ingericht worden. Een luxe houten wereldkaart wordt zo het perfecte housewarming cadeau. Of wat dacht je van een vilt letterbord met door de bewoners zelf nog te bedenken motiverende spreuken? Zoiets geeft een kale kast al snel een knus voorkomen.

Ook een nieuw huis dient om in te leven

De laatste steen werd misschien nog niet zo lang geleden gelegd, maar ook dit nieuwe huis zal al snel een gezellige thuis worden. Een vertrouwde plek met sausvlekken op het aanrecht, lege flessen op de kast en de geur van pizza in de oven. Daarom kan je wellicht ook weinig mis doen met alledaagse maar unieke gebruiksvoorwerpen zoals een pizzasnijder in de vorm van een fiets of een handige smoothie maker.

Een toost op het nieuwe stekje

En als je toch graag de stille hint geeft dat je heus niet met een droge keel naar huis wil gaan, dan zijn er ook nog andere opties dan die standaard fles wijn. Met een wijnkoeler geef je niet alleen voor dit maar ook voor volgende feestjes een leuk cadeau. Een bierbrouw pakket, een cocktailshaker met recepten of een setje whisky glazen, de cadeau ideeën voor een geslaagde housewarming zijn – zodra je er even over na gaat denken – werkelijk eindeloos!

Reacties