Nieuwe collectie Catch by Holland Haag

CATCH toont aan dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn!

06 Februari 2019

De CATCH collectie zet in op “jong wonen”. De collectie bestaat uit eigentijdse stoffen in een aantrekkelijke prijsklasse. De CATCH collectie is bedoeld voor de nieuwkomers op de woningmarkt, voor wie een goede prijs/kwaliteit-verhouding enorm belangrijk is.

Na de lancering van “CATCH” in 2016 heeft het merk een groei doorgemaakt. Het aanbod van CATCH hebben we in 2017 verder uitgebreid met CATCH harde raamdecoratie.

Deze CATCH collectie is gebaseerd op de trend naar zachte en aaibare stoffen. Dit zijn stoffen om van je huis een THUIS te maken; mooie gordijnen, prachtige “in-betweens” en materialen voor kussens of plaids die je hele huis een warme beleving geven.

Er is in de hele collectie gekozen, voor subtiele kiezel-tinten, naturel-kleuren en zachte pasteltinten, met hier en daar wat accentkleuren. Het is een mix van drukstoffen, weefstoffen, en vlamvertragende stoffen, voor ieder wat wils en allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

SKETCH

Sketch is een opvallende bedrukte inbetween van 100% polyester met eco-verzwaringskoord. Het patroon van de Sketch bestaat uit subtiele silhouetten van bladeren die met kleur op de voorgrond zijn geaccentueerd. Hierdoor ontstaat er een gelaagdheid in het dessin. Het patroon is gedrukt op een batist met een plat binding. Het is een vriendelijk, goed toepasbaar dessin. Sketch is ook mooi op Wave te confectioneren!

BRYCE

Deze stoere maar soepele stof heeft een subtiel tweekleurig effect, hierdoor zie je het weefpatroon goed, wat de stof levendig maakt. Bryce valt door de manier van weven bijzonder soepel. Bryce is een vlamvertragende kwaliteit gemaakt van 100% polyester FR. Dit houdt in dat de vlamvertragende eigenschap in de vezel zit en permanent is (dus niet uitwasbaar). Bryce is goed wasbaar, heeft nauwelijks krimp en is tevens vouwgordijn geschikt.

FLIRT

Flirt is een mooie gebreide velours. Deze velours heeft een klein weefpatroontje en een korte pool. Het type polyester garen dat gebruikt is geeft de Flirt een zachte glans. De stof valt soepel en heeft een rijke uitstraling. Velours zien we nog steeds vaak terug in het interieur. Door de Flirt te confectioneren met de pool naar boven, krijgt de stof een diepere kleur. Flirt is wasbaar, heeft een goede lichtechtheid, en krimpt nauwelijks.

FINE

Fine is een bedrukte linnen-look inbetween met een subtiel aquarelachtig dessin. Het basisdoek van de Fine bestaat uit 100% polyester met een klein onregelmatig effect, waardoor het doek een natuurlijke uitstraling heeft met de voordelen van polyester! Fine is digitaal bedrukt. Het is een grafisch dessin, met een verweerd effect, dè trend van het moment. Fine heeft nauwelijks krimp, is goed wasbaar heeft een goede lichtechtheid. Fine is ook mooi op Wave te confectioneren!

TWIG

Twig is een drukstof met een speels decoratief blad dessin. Het basisdoek van de Twig heeft een stoere panama binding voor een jonge uitstraling. Drie van de vier kleuren zijn gedrukt op een witte ondergrond, de “Grey” is gedrukt op voorgeverfd doek. Twig is goed wasbaar en heeft een maximale krimp van 2%.

BLISS

Bliss is een stoere kamerhoge overgordijnstof met een meerkleurig effect in het garen. De polyester garens die gebruikt zijn, hebben een melange aan kleur, zowel in de inslag als in de ketting waardoor een all-over effect wordt bereikt. De Bliss is erg mooi dicht geweven en valt mooi soepel. De voor- en achterzijde van deze stof zijn identiek. Door dit meerkleurige effect heeft deze stof een rijke uitstraling. Bliss heeft een hoge lichtechtheid van 6, nauwelijks krimp en is goed wasbaar.

BENTO

Bento is een prachtige open-weave inbetween van 100% polyester met een eco-verzwaringskoord. Deze inbetween is geweven op een ketting bestaande uit hele fijne draden. In de inslag loopt er een golvende draad over de oppervlakte, om deze te accentueren heeft deze meestal een afwijkende kleur t.o.v de kettingkleur. De stof heeft een mooie open net-achtige structuur, ook wel mesh-effect genoemd. De Bento heeft iets sportiefs en past uitstekend bij “jong wonen”. De Bento is ook mooi op Wave confectie.

CHAMP

Champ is een jacquard geweven chenille gordijnstof met een heel mooi subtiel dessin. Dit is een typisch voorbeeld van een dessin dat chique is in haar eenvoud. Champ is een mooie dichte stof, waarbij beide zijdes te gebruiken zijn als voorkant. Bij de de zijde die wij als voorzijde gekozen hebben liggen de kettingdraden meer op de voorgrond, waardoor de stof meer glanst. Champ is een mooi soepel vallende stof, met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

BRAVE

Deze overgordijnstof valt erg soepel en heeft een bijzonder zachte touch. Heerlijk om in huis te hebben en elke dag open en dicht te kunnen doen. Als bijkomend effect dempt deze rijke stof het geluid en is dus goed voor de akoestiek in huis! Brave past helemaal bij de trend dat we ons willen omringen met zachte, aaibare materialen. Brave is goed wasbaar, heeft nauwelijks krimp en is tevens geschikt als vouwgordijn.

TWILS

Twils is een tijdloze semi-transparante stof met een prachtige linnen optiek. De stof is echter geweven met een 100% polyester FR garen. Hierdoor heeft de stof een prachtige natuurlijke uitstraling maar met de goede eigenschappen van polyester zoals nauwelijks krimp, goede wasbaarheid en een hoge lichtechtheid van maar liefst 6! Twils wordt gebracht in 12 kleuren en bevat de veel gebruikte RAL kleuren 9010, 9016 (de witten) en 7037 (koud grijs) en 7005 (warm grijs) aangevuld met trendkleuren zoals mint groen, zacht roze en blauw. Twils is uitermate geschikt voor de projectenmarkt o.a. dankzij de hoogte van 320 cm. Twils is vouwgordijngeschikt en ook mooi op Wave te confectioneren.

Reacties