Foto: Schermafbeelding_2023-03-22_om_16_45_32

Vernieuw het interieur met design stoelen en meubels

Ben je toe aan verandering en wil je graag een nieuw interieur realiseren? Dan kunnen de mogelijkheden overweldigend zijn.

Marinus 23 Maart 2023

Keuzestress maakt het soms lastig om een goed beeld te krijgen van hoe jouw nieuwe appartement eruit kan komen te zien. Met de juiste ontwerpen en meubilair stukken krijgt jouw appartement een volstrekt nieuwe uitstraling. Zeker als je andere renovaties of aanpassingen hebt gedaan aan jouw appartement of woning, kan het tijd zijn voor een compleet nieuw interieur. Met een Pastoe wandmeubel, kast of dressoir kun je heel eenvoudig zelf meubels samenstellen, die praktisch zijn in gebruik door een hoge functionaliteit en bovendien esthetisch gezien een ware lust voor het oog vormen. Combineer dit met een Barcelona Chair en je bent goed op weg in het creëren van een stijlvol en modern interieur met een futuristische inslag.

Pastoe wandmeubel

Met een Pastoe wandmeubel zorg je voor praktische functionaliteit, kwaliteit en design in het interieur. Met kleine aanpassingen in je appartement of woning profiteer je van moderne voordelen. Pastoe ontwerpen voor wandmeubels maken het mogelijk om verschillende systemen te integreren in het ontwerp van nieuwe ruimtes. Een Pastoe wandmeubel wordt een compositie, waarin je functioneel gebruik van kunt maken. Je kunt zelf elementen samenvoegen, om tot een uniek ontwerp te komen. Combineer gesloten kast elementen met open elementen en vul een lege wand door het plaatsen van een zelfontworpen Pastoe wandmeubel. Je kunt kiezen uit systemen als Vision of de Track voor een minimalistisch uiterlijk. Door de diverse planken en staanders kun je waardevolle spullen ten toonstellen. Koop je liever een bestaand model, dan kun je kiezen uit een zestal vaste kasten en diverse stijlvolle kleuren.

Barcelona Chair

Een nieuw interieur maak je helemaal compleet met een Barcelona Chair. Op dit moment staat deze fauteuil in de top ranglijsten van beroemde design meubelen met een moderne uitstraling. Doordat deze futuristische fauteuil in 1929 is ontworpen voor de wereldtentoonstelling in Barcelona, is de oorspronkelijke naam MR90 snel omgedoopt tot Barcelona Chair. De Duits-Amerikaanse architect Ludwig Mies van der Rohe heeft het ontwerp voor de Barcelona Chair gecreëerd en hield hierbij vast aan een simpel, doch doeltreffend design. De Barcelona Chair bestaat uit een strak, X-vormig chromen frame, waarbij de rugleuning en zitting is vormgegeven door 17 banden van koeienleer. Hierop liggen zachte, gebombeerde kussens die voor uiterst zitcomfort zorgen. Voor een echter royal uitstraling kies je voor de Barcelona Chair wanneer je jouw appartement na renovatie wilt voorzien van een nieuw interieur.

Reacties
Anderen bekeken ook