Limited edition Zwitscherbox by Katerina Kerouli

De Zwitscherbox van Relaxound brengt een staat van ontspanning en welzijn en tovert een glimlach op je gezicht.

24 Januari 2021

Of het nu thuis of op kantoor is, het vrolijke getjilp van vogels zorgt altijd voor een kort relaxmoment. De Zwitscherbox herinnert ons er elke dag aan om diep in en uit te ademen en onze batterij op te laden. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten.

De Zwitscherbox kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Perfect voor de toilet of badkamer en voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Dit maakt van de Zwitscherbox ook een perfect cadeau. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld.

Exclusief design

De nieuwste limited edition van de Zwitscherbox, ontworpen door Katerina Kerouli, haalt nu nog meer natuur in huis: drie zonnige dessins zorgen ervoor dat je naar het zuiden wilt.

De succesvolle Britse illustrator laat de unieke frisheid en kleurigheid van het mediterrane leven in haar motieven zien: citroen, sinaasappel en vijg. De kleuren en vormen zijn zorgvuldig vastgelegd in de ontwerpen. Sfeervolle motieven waarop het een heel jaar door zomer is en waarmee je heerlijk kunt wegdromen.

Katerina Kerouli

De kunstenaar met Griekse roots, Katerina Kerouli, werkt voor het beroemde Londense ontwerpbureau ‘Pentagram’. Daarnaast illustreerde Katerina Kerouli haar eerste kinderboek ‘ROAR’, en ontwerpt voor internationale tijdschriften en tijdschriften. Ze is ook betrokken bij tal van sociale projecten, waaronder het schilderen van rolstoelen voor mensen met een handicap.

Meer informatie: www.relaxound.com - Verkoopprijs € 49,-

Reacties