Lifestyle Collectie Herfst 2019 zorgt voor meer rust in uw leven

De nieuwe lifestyle collectie van Søstrene Grene bevat een scala aan nieuwe producten voor de keuken, familiekamer, badkamer en gang.

01 September 2019

De collectie lanceert in drie delen: op donderdag 5, 12 en 19 september 2019. Søstrene Grene is geïnspireerd door het concept van “Slow Living”, oftewel “Langzame Beweging” en de bijbehorende gedachte dat door te vertragen in ons dagelijks leven we evenwicht en betekenis kunnen vinden. Een keer diep ademhalen kan het begin zijn van een betekenisvol leven, las Clara laatst, en met die gedachte beginnen Anna en Clara hun dagen in een langzamer en bedachtzaam tempo. De zussen hopen dat hun nieuwe collectie anderen zal inspireren dit ook te doen.

U kunt uitkijken naar de nieuwe en betoverende producten voor de keuken die vanaf 5 september verkrijgbaar zijn.
Elegante oplossingen voor het geordend houden van keukenitems, handige glazen uit Italië en stenen servies uit Portugal.

Op 12 september is het tijd om de nieuwe producten voor de familiekamer te ontdekken. Tastbaar textiel, Indiase terracotta en natuurlijke materialen.

Vanaf 19 september kunt u producten vinden die uw badkamer en gang opfrissen. Nepalese wol, marmer-look haaraccessoires en natuurlijke bad borstels. En een assortiment voor de badkamer en persoonlijke verzorging.

Voor meer informatie zie : www.sostrenegrene.com/nl

 

Reacties