Kleur je huis groen met vtwonen pot&plant

vtwonen stylisten selecteerden 6 groene blikvangers, allemaal met elkaar te combineren én bij elke plant zit een unieke vtwonen pot.

09 September 2019

Nooit meer keuzestress bij de plantenwinkel, want vtwonen heeft nu 6 kleine en grotere planten mét bijpassende pot voor je uitgezocht, die je kant-en-klaar koopt! Zo maak je thuis in een handomdraai een mooie groenhoek.

Alles bij elkaar

Binnengroen is een blijvertje! Niet alleen omdat kamerplanten de lucht zuiveren, maar vooral ook omdat ze je huis levendig en persoonlijk maken.
Als het om planten gaat, is vtwonen fan van more is more, want een plantenverzameling maakt extra veel indruk. Daarom presenteert vtwonen de cluster-truc: breng variatie aan in bladvorm, groentint, bladtekening en hoogte en zet je planten bij elkaar in een hoek of op een sierlijke tafel.

Kant-en-klaar

De nieuwe vtwonen pot&plant collectie maakt het je nu wel heel makkelijk om te stylen met groen, want je kunt kiezen uit zes, door vtwonen stylisten samengestelde combinaties van hippe kamerplanten in een bijpassende pot. Zo koop je je vtwonen pot&plant bij de groenspecialist bij jou om de hoek. Nog leuker: binnenkort volgen méér kant-en-klare plant-met-pot-combinaties. Meer informatie over de verzorging van de planten, vind je op www.vtwonen.nl/lovesplanten.

Reacties