Partner

RiZZ B.V.

De entree maakt het verschil Bij RiZZ draait alles om producten die de entree definiëren, de centrale ruimte waar veel functies samenkomen en waarmee u uw eerste indruk maakt. Onze ontwerpfilosofie is iedere denkbare functionaliteit te verbeteren, zowel buiten als binnen, met behoud van een strikte en tijdloze vormtaal. Tijdloze functionaliteitWij geloven in tijdloze stukken die u bewaart, ongeacht hoe vaak u uw huis opnieuw zult inrichten of hoe vaak u verhuist. U zult vergroeid raken met hun functionaliteit en gehecht raken aan het ontwerp dat door de jaren heen blijft aansluiten bij uw smaak. Daarom maken wij producten die de tand des tijds kunnen doorstaan ??en die in elke cultuur en locatie goed op hun plaats zijn. Dat is waarom u in bijna elke regio een RiZZ dealer kunt vinden. Schoon geweten“Stelt u zich onze fabriek voor als een plaats vol magie, een plek waar vakmanschap als het ware vanzelf ontstaat vanuit de liefde voor de producten die we maken. Sinds mijn grootvader in 1941 de fabriek is gestart is lokaal vakmanschap onze grootste troef”. Sebastiaan Zuiddam, 3de generatie binnen het bedrijf. Omringd worden door luxe én een zuiver geweten hebben ten aanzien van het milieu? Met RiZZ producten is dit mogelijk: elk product is zo ontworpen dat het een minimale ecologische voetafdruk heeft. Ontdek het zelf.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht rizz.nl

Hanger 'The Sparrow'

“In onze zoektocht naar de ideale dikte voor de kledinghanger, hebben we ontdekt dat mannelijke en vrouwelijke ondervraagden ieder zo hun favoriet hadden.

Productomschrijving

WAAROM ‘THE SPARROW’?
- De natuurlijke geur van cederhout houdt de mottenweg. Geen chemicaliën nodig
- Door de massieve uitstraling van ‘The Sparrow’ is het moeilijk om te geloven dat deze zo licht in gewicht is
- De kledinghanger is gemaakt van ceder met een duurzame beuken kern
- De collectie kledinghangers past in de meeste kastensystemen, maar is specifiek ontworpen voor het RiZZ kapstoksysteem
- Gefabriceerd in Nederland

Watch The RiZZ Experience

Meer lezen over
'Hanger 'The Sparrow''?

meer van deze professional

Kaarsenstandaard TORCH

De massief roestvrij stalen kaarsenstandaard, gebaseerd...

Kapstok 'Pine'

Simpel en elegant.

Briefplaat zilver

Briefplaat zilver met veer, kunststof

Toon alle 39 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.