Jonix Cube

De Jonix Cube luchtreiniger met ionisator is door het aantrekkelijke ontwerp het perfecte maatje voor luchtreiniging in de woonkamer en in huis.

Jonix Cube

Voorkom overlast in de vorm van de geur van rookgas, uit uw openhaard binnenshuis. De Jonix Cube is bescheiden van omvang en ultra mobiel; tegelijk technisch sterk in het verwijderen van bacteriën, schimmels, virussen, luchtjes en andere luchtverontreiniging, met het directe positieve effect op de gezondheid.

De Jonix Cube luchtreiniger met ionisator is door zijn compacte afmetingen en strakke design het perfecte maatje voor luchtreiniging in huis, woonkamer, praktijk, vergaderruimte of bijvoorbeeld de hotelkamer – moeiteloos binnen elke interieur passend.

Geen extra luchtfilters nodig: extra lage onderhoudskosten. Binnen 24 uur zijn allergenen, micro-organismen en vluchtige organische stoffen sterk verminderd tot verdwenen

Jonix actieve luchtreiniging

Een goed binnenklimaat is zoveel méér dan ventilatie. Met ionisatoren is er juist minder ventilatie nodig.

De Jonix luchtreiniger werkt met NTP, non-thermische plasmatechnologie. Dit actieve ionisatieproces vernietigt bacteriën, virussen, schimmels, gisten en vluchtige organische stoffen op een effectieve en milieuvriendelijke manier. De technologie wordt toegepast zowel in de industrie, ziekenhuizen alsmede thuisgebruik. Enkele kenmerken noemen we graag: een hoog rendement en een laag energieverbruik. Het strakke Italiaanse design van onze Jonix Cube luchtreinigers is geliefd, net als de onzichtbare kracht van de ingebouwde ionisatoren.

NTP JONIXtm maakt gebruik van de Dielectric Barrier (DBD) methode. Het ionisatiepotentiaal en de intensiteit van geladen deeltjes liggen hierbij aanzienlijk hoger dan bij vergelijkbare ionisatiesystemen. Dat levert simpelweg een gezond leef- en werkklimaat op.

Meer informatie over de Jonix Cube

Neem dan contact met ons op.

0570 526825
06 23788390
info@iosys.nl

Profielfoto van Iosys
Iosys
Waardenborg 14, 7423 GZ Deventer