Foto: Voor-iedereen-een-collectors-item-van-Wesco-In-3-stappen-de-perfecte-prullenbak

In 3 stappen de perfecte prullenbak

Voor iedereen een collector's item van Wesco: huishoudafval scheiden, wie doet dat tegenwoordig nog niet?

Door afval te scheiden kunnen waardevolle materialen in het afval worden gerecycled en draag je bij aan een groenere wereld. Een prullenbak moet dus voldoen aan het verzamelen van elke afvalbehoefte én passen in elk interieur. Dat is geen probleem met de uitgebreide collectie prullenbakken van Wesco! In 3 stappen kies jij jouw collector's item, passend bij jouw smaak.

Stap 1. Check de collector rules

Rest-, plasticafval of gft scheiden; in elke gemeente zijn de regels hier anders voor. Bij de ene moet iedere afvalsoort apart gescheiden worden, bij de andere mag het grootste gedeelte bij het restafval gegooid worden. Stap één voor het aanschaffen van jouw collector's item is daarom: check de regels van de gemeente waar jij woont.

Stap 2. Klein, middel, groter, grootst

De volgende stap is het vaststellen van het formaat. Afhankelijk van het aantal personen dat gebruik maakt van de prullenbak en de ruimte waar deze komt staan (goed opmeten), kies je de grootte.

Stap 3. Het oog wil ook wat

Rond, rechthoekig, knalrood, zandkleurig, glanzend of matte finish? Kies voor een gaaf designitem want een prullenbak mag naast functioneel in gebruik, ook een eyecatcher zijn!

Na het doorlopen van deze drie stappen is natuurlijk het allerbelangrijkste: kies vooral wat je zelf wilt. Daarom roepen wij de afkorting YOC (Your Own Collector's item) in het leven. Jij maakt ten slotte dagelijks gebruik van de prullenbak en kijkt ertegenaan. Dus… kies YOC!

Voor elke afvalbehoefte, elke ruimte én elke stijl heeft Wesco een prullenbak. Zo beschikt de Big Double Master, Push Two, Tower Collector of inbouwprullenbak over meerdere binnenbakken om jouw afval in no time te scheiden. De prullenbakken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Are you ready to collect?

Meer inspiratie of direct een product kopen? Kijk dan op de webshop van Wesco: www.wesco-shop.nl.

Reacties