Hoe wanddecoratie kan bijdragen tot een unieke kamer?

De inrichting en het interieur van je woning spelen een essentiële rol bij het beïnvloeden van alles, van stemming of productiviteit tot je zelfvertrouwen.

Guido van Loon 19 November 2021

Blijf lezen om te ontdekken hoe je je woninginrichting kunt gebruiken om een thuis te creëren waar je van houdt! Met het oog op hoeveel tijd we in onze slaapkamer doorbrengen, hoewel we het grootste deel ervan in wezen bewusteloos zijn, is het een van de belangrijkste kamers in een huis. Hier zijn enkele van de redenen waarom:

Bevordering van de slaap

De gemiddelde mens moet 8 uur per dag slapen, wat neerkomt op ongeveer 229.961 uur slaap in een mensenleven. We weten allemaal dat het krijgen van onze vereiste hoeveelheid slaap de sleutel is om er op ons best uit te zien, ons goed te voelen en te presteren. Door wakker te worden in een ontspannende omgeving, met een comfortabele matras, een overzichtelijke en geoptimaliseerde ruimte, kun je je kwantiteit en kwaliteit van slaap verhogen.

De inrichting van je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en alles wat je interesseert.

Ben je een extravert iemand die de huisbar en gezelschapsspelletjes altijd klaar heeft staan voor je volgende feestje? Misschien ben je een introvert die planken vol boeken in je gezellige leeshoek heeft staan. Of misschien is je huis de thuisbasis van een groot gezin met een thuisbioscoop voor die luie avonden waarop je met het gezin een film kijkt.

Schilderen op Nummer bij Bimago

Een leuk idee om de slaapkamer, en vooral dan de wanddecoratie ervan is om zelf je kunst schilderijen te creëren!
Ja maar, ik kan helemaal niet schilderen, zeg je dan bij jezelf?
Schilderen op nummer bij Bimago biedt je de kans om als beginnend schilder de kneepjes van het vak op te pikken. Zo leer je gaandeweg welke kleuren het best bij elkaar passen, en kan je binnenkort beginnen met een privétentoonstelling voor jezelf in de slaapkamer. Je wordt wakker en gaat slapen met creativiteit, klaar voor een nieuwe dag aan te gaan!

Kleur = sfeer

De kleuren van je muren zijn het eerste wat je opvalt als je een kamer binnenwandelt. Niet alleen de muren, maar ook kleur van de wanddecoratie heeft een impact op hoe je je voelt.

- Eenvoudige, koele kleuren om een rustig aanvoelende ruimte te scheppen
- Warme tinten om een gevoel van knusheid op te wekken. (Houttinten!)
- Gedurfde patronen en texturen om elke ruimte klaar te maken voor amusement

Kleur heeft de neiging een groot deel van de woninginrichting uit te maken omdat het de sfeer van een ruimte beïnvloedt!
Heb je een grote slaapkamer? Dan kan het een leuk idee zijn om een Schilderen op nummer bij Bimago die in de breedte langer is, zoals de 60 x 40 cm.

Ook voor kinderkamers kan je Schilderen op nummer voor kinderen kiezen en samen met hen een creatieve sfeer scheppen die niet alleen maar gegarandeerd plezier zal opleveren, maar ook bijdraagt tot de decoratie van de woning.

%MCEPASTEBIN%

Reacties